Zvijezde / Strane zvijezde
Obožavatelje 'Prijatelja' čeka iznenađenje povodom 25. rođendana legendarne serije
www.profimedia.hr

prava poslastica

Obožavatelje 'Prijatelja' čeka iznenađenje povodom 25. rođendana legendarne serije

Serija 'Prijatelji' svoju je premijeru na NBC-ju imala 22. rujna 1994. godine, a s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih serija u tv povijesti

Legendarna serija "Prijatelji" u rujnu slavi 25 godina od početka emitiranja, a obožavatelje u SAD-u tim povodom čeka prava poslastica. 

Naime, serija će 25. obljetnicu početka emitiranja obilježiti prikazivanjem 12 epizoda u više od 1000 kina diljem SAD-a. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poor Rachel!

A post shared by Friends (@friends) on Mar 1, 2019 at 10:42am PST

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U američkim će se kinima 23. rujna, 28. rujna i 2. listopada svakog dana prikazati po četiri epizode. Na taj će se način obilježiti početak prikazivanja slavnog sitcoma, objavili su iz Warner Brosa. i Fathom Eventsa.

"Jako je dobro znati da seriju još uvijek vole pogledati ljudi svih dobnih skupina", rekla je predsjednica tv-grupacije Warner Bros, Lisa Gregorian.

"Iznimno smo uzbuđeni što ćemo ove digitalno remasterirane epizode prikazati u kinima, prvi put dosad. Naši će vjerni fanovi odsad moći na drukčiji način uživati u nekima od omiljenih scena iz 'Prijatelja'", dodala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cat people understand.

A post shared by Friends (@friends) on Jan 3, 2019 at 8:50am PST

 

Još nije poznato koje će se epizode prikazati. Popis kina u kojima će obožavatelji moći pogledati seriju bit će objavljen u petak, a istog dana u prodaju kreću i karte.

Serija "Prijatelji" svoju je premijeru na NBC-ju imala 22. rujna 1994. godine, a s vremenom je postala jedna od najuspješnijih i najpopularnijih serija u tv povijesti.

Popularna 'družina' koju čine Phoebe, Ross, Joey, Monica, Chandler i Rachel gledatelje je zabavljala punih 236 epizoda.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!