Zvijezde / Strane zvijezde
Elton John brani Meghan i princa Harryja: 'Ja sam im platio privatni avion, prestanite ih svakodnevno napadati'
www.profimedia.hr

obrušio se na medije

Elton John brani Meghan i princa Harryja: 'Ja sam im platio privatni avion, prestanite ih svakodnevno napadati'

Britanski mediji već danima napadaju princa Harryja i Meghan Markle zbog toga što su za svoja nedavna privatna putovanja koristili privatni zrakoplov

Elton John stao je u obranu Meghan Markle i princa Harryja koje britanski mediji već danima napadaju zbog putovanja privatnim avionom.

Slavni pjevač napisao je na društvenim mrežama da su on i njegov suprug David paru platili putovanje privatnim avionom jer su željeli da "dobiju visoku razinu neophodno im potrebne sigurnosti".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Meghan skrivala Archieja od paparazza: Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa otišli na još jedan odmor, i to opet privatnim avionom

Elton, koji je bio dugogodišnji prijatelj pokojne princeze Diane, napisao je da, s obzirom na bliskost s Harryjevom majkom, smatra svojom dužnošću zaštititi mladu obitelj od medija koje okrivljuje za njezinu preranu smrt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am deeply distressed by today’s distorted and malicious account in the press surrounding the Duke and Duchess of Sussex’s private stay at my home in Nice last week. Prince Harry’s Mother, Diana Princess Of Wales was one of my dearest friends. I feel a profound sense of obligation to protect Harry and his family from the unnecessary press intrusion that contributed to Diana’s untimely death. After a hectic year continuing their hard work and dedication to charity, David and I wanted the young family to have a private holiday inside the safety and tranquility of our home. To maintain a high level of much-needed protection, we provided them with a private jet flight. To support Prince Harry’s commitment to the environment, we ensured their flight was carbon neutral, by making the appropriate contribution to Carbon Footprint™ I highly respect and applaud both Harry and Meghan’s commitment to charity and I’m calling on the press to cease these relentless and untrue assassinations on their character that are spuriously crafted on an almost daily basis.

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on Aug 19, 2019 at 8:39am PDT

 

"Nakon naporne godine i njihove posvećenosti dobrotvornom radu, David i ja smo željeli da mlada obitelj uživa u odmoru u privatnosti, miru i sigurnosti našeg doma u Nici. Kako bi dobili visoku razinu neophodno im potrebne sigurnosti, dali smo im na korištenje privatni zrakoplov. Kako bismo podržali predanost princa Harryja prema okolišu, osigurali smo da njihov let bude ugljično neutralan", napisao je John.

"Izuzetno poštujem i pozdravljam i Harryjevu i Meghaninu predanost humanitarnom radu i pozivam novinare da prestanu s tim nemilosrdnim i neistinitim atentatima na njih koji se lažno vrše gotovo svakodnevno", zaključio je pjevač. 

Britanski mediji pomno prate nedavna putovanja vojvode i vojvotkinje od Sussexa, osobito prijevozna sredstva koja su pritom koristili. Javljaju da su u 11 dana četiri puta putovali privatnim zrakoplovom.

Privatnim letjelicama obično putuje manje putnika nego kada su posrijedi komercijalni letovi, što znači da troše puno više goriva po osobi na sat.

>> Meghan i Harry u tajnosti otišli na ljetovanje sa sinom i ponovno razbijesnili britansku javnost: 'Kakvi licemjeri!' 

 

Princ Harry ranije je isticao važnost borbe protiv klimatskih promjena. U rujanskom izdanju Voguea, čija je gostujuća urednica bila njegova supruga Meghan, princ je pisao o problemu zaštite okoliša i ljubavi prema prirodi.

"Čini se da smo mi jedina vrsta na ovom planetu koja misli da on pripada isključivo nama", napisao je tada.

"To je vrlo licemjerno. Princ ne može govoriti o katastrofalnim učincima klimatskih promjena dok po svijetu leti privatnim zrakoplovom", samo je jedan od komentara javnosti.

 

Nakon Eltona Johna, u obranu kraljevskog para stala je i Ellen DeGeneres

"Portia i ja srele smo princa Harryja i Meghan u Engleskoj kako bismo razgovarali o njihovom radu na očuvanju divljeg svijeta. Bili su najiskreniji, suosjećajni ljudi. Zamislite da vas napadaju zbog svega što radite, a sve što pokušavate napraviti je svijet učiniti boljim mjestom", napisala je američka voditeljica na društvenim mrežama. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!