Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
I dok su Harry i Meghan već danima na udaru javnosti, William i Kate oduševili svojim novim potezom
www.profimedia.hr

može se

I dok su Harry i Meghan već danima na udaru javnosti, William i Kate oduševili svojim novim potezom

Meghan Markle i princ Harry podigli su puno prašine zbog korištenja privatnog aviona. S druge strane, Kate Middleton i princ William ponovno su postali miljenici nacije

I dok su princ Harry i Meghan Markle već danima na udaru britanske javnosti zbog toga što su u 11 dana četiri puta koristili privatni zrakoplov, princ William i Kate Middleton oduševili su ih svojim potezom. 

>> Meghan i Harry u tajnosti otišli na ljetovanje sa sinom i ponovno razbijesnili britansku javnost: 'Kakvi licemjeri!' 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea i njihovo troje djece otputovali su u Škotsku komercijalnim letom britanske low budget zrakoplovne tvrtke FlyBe, a kartu su platili nešto manje od 600 kuna po osobi.

 

Kraljevski par snimljen je kako se u 8:45 sati ukrcava u avion u Norwichu, a letjeli su do Aberdeena odakle su se uputili u dvorac Balmoral gdje kraljica Elizabeta II. provodi svako ljeto. 

 

 

Ostali putnici u početku uopće nisu primijetili tko je s njima na letu. 

"Kraljevska obitelj sjedila je naprijed. Često letim ovom linijom i nisam ništa primijetio. Nitko nije znao da su na letu. Tek nešto kasnije sam shvatio da Kateina mama sjedi nekoliko redova ispred mene", ispričao je jedan putnik. 

>> Elton John brani Meghan i princa Harryja: 'Ja sam im platio privatni avion, prestanite ih svakodnevno napadati' 

>> Celebrityji stali u obranu Meghan i princa Harryja: 'Sramite se, vi rasistički nasilnici!' 

"Puno je gluposti ovih dana izgovoreno o tome kako Harry i Meghan moraju putovati privatno radi sigurnosti. Ali kraljevska obitelj koristi jeftine letove već godinama, i princeza Diana je to činila često. William i Kate koji lete tako, i to bez ikakvih problema, pokazuju da je to moguće", rekao je Robert Johnson, kraljevski autor najpoznatiji po biografiji princa Charlesa.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!