Zvijezde / Strane zvijezde
Kourtney Kardashian izgubila kosu na jednom dijelu glave pa si dala uzbrizgati injekcije plazme u lubanju
www.profimedia.hr

popravak štete

Kourtney Kardashian izgubila kosu na jednom dijelu glave pa si dala uzbrizgati injekcije plazme u lubanju

"O moj bože, bojim se za tvoj život. Jesi vidjela to?", upitala je Kim svoju stariju sestru kada je uočila ćelavi dio na

Nakon što je u epizodi realityja 'Keeping Up With The Kardashians' Kim Kardashian otkrila da su joj krvni nalazi pozitivni na lupus, njena starija sestra Kourtney također se našla u zdravstvenim problemima.

>> Kim Kardashian pozitivna na lupus? Reality zvijezda u suzama primila vijest

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, u teaseru za 17. sezonu showa 40-godišnja Kourtney je otkrila da ima 'ćelavi dio' na vrhu glave, na što joj je ukazala upravo Kim.

"Kourtney, na vrhu glave ti nedostaje kose. Pogledaj prema dolje, Kourtney. O moj bože, bojim se za tvoj život. Jesi vidjela to?", upitala je uplašena Kim.

Najstarija sestra Kardashian vjeruje da je uzrok ćelavosti na tom dijelu glave visoki rep kojeg je nosila u veljači na amFAR gali. "Bio je toliko čvrsto zavezan da sam imala ogromnu kvrgu na glavi", rekla je Kourtney.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Sep 9, 2019 at 7:13pm PDT

Iako joj je Kim savjetovala da ode u bolnicu i potraži savjet liječnika, ona ju nije poslušala te se podvrgnula tretmanima plazma injekcija koje bi trebale pomoći da joj na tom području izraste kosa.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!