Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Sinead O'Connor: 'Prince me pokušao pretući i slijedio me u automobilu'
www.profimedia.hr

fizički okršaj

Sinead O'Connor: 'Prince me pokušao pretući i slijedio me u automobilu'

Sinead O’Connor tvrdi da ju je pokojni Prince, s čijom se pjesmom proslavila, pokušao pretući u zastrašujućem incidentu koji se dogodio u njegovoj kući

Kontroverzna pjevačica Sinead O'Connor tvrdi da se "morala braniti" od nasilnog Princea jer ga nije poslušala kada joj je naredio da ne psuje u intervjuima.

Pjevačica je snimila obradu njegove pjesme 'Nothing Compares 2 U' 1990. godine te ju je proslavila.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U intervjuu za 'Good Morning Britain' 52-godišnja O'Connor se prisjetila jednog jedinog puta kada je upoznala pokojnog glazbenika.

"Pokušali smo se pretući. Nismo se dobro slagali. Zapravo, on je mene pokušao pretući, a ja sam se branila. Bilo je tako zastrašujuće iskustvo", rekla je Sinead.

"Pozvao me u svoju kući jedne noći jer sam snimila njegovu pjesmu pa je htio da mu budem štićenica. Naredio je da više ne psujem u intervjuima, ali Irci stalno psuju pa sam ga poslala u onu stvar. Onda je otišao na kat, uzeo jastuk u kojem je držao nešto i s čim me naganjao", dodala je irska kantautorica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by latestcelebritygossip (@latestcelebrityscoop) on Sep 16, 2019 at 12:04pm PDT

Potom je istrčala iz njegove kuće, ali nastavio ju je slijediti u svom automobilu. "Pljuvala sam po njemu dok me on pokušavao udariti", tvrdi Sinead.

Nakon incidenta se više nikad nisu vidjeli, a Prince je preminuo 21. travnja 2016. uslijed predoziranja lijekovima, odnosno smrtonosnom količinom fentanila.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!