Zvijezde / Strane zvijezde
Princ William je bio 'uzrujan' zbog fotografija svoje majke Diane u toplesu: Kolege su ga zadirkivale zbog veličine princezinih grudi
www.profimedia.hr

nepoznati detalji

Princ William je bio 'uzrujan' zbog fotografija svoje majke Diane u toplesu: Kolege su ga zadirkivale zbog veličine princezinih grudi

Uznemireni William je nazvao svoju mamu Dianu nakon što su ga školske kolege zadirkivale oko njenih fotografija u toplesu

Nicholas Coleridge, izdavač Voguea i prijatelj pokojne princeze Diane, otkrio je dosad nepoznate detalje o Williamovoj reakciji na toples fotografije svoje majke iz 1996. godine.

Princ je navodno bio "jako uzrujan" jer su ga školske kolege zadirkivale oko veličine grudi svoje majke koja se sunčala bez gornjeg dijela kupaćeg kostima tijekom odmora u Španjolskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Coleridge je o tome progovorio u svojem memoaru 'The Glossy Years' koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dianaicons on Sep 18, 2019 at 2:01am PDT

Diana mu se pridružila na ručku u Vogue Houseu tjedan dana nakon skandala s fotografijama u toplesu te mu je tada otkrila da ju je 14-godišnji William uznemiren nazvao iz škole. 

"Nicholas, mogu li te pitati nešto? Molim te, budi iskren. Jesi li vidio moje fotografije u Daily Mirroru, one u toplesu? William je jako uznemiren zbog toga, rekao mi je da su ga neki dečki zadirkivali kako su moje grudi premalene. Jesu li premalene, što ti misliš?", navodno je Diana upitala Coleridgea.

Nicholasu je bilo neugodno, ali je svoju prijateljicu uvjerio da su joj grudi "savršene" te joj je poručio da o tome ne treba brinuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess (@meghanandkate_dreamslink) on Sep 17, 2019 at 10:08pm PDT

Osim fotografija razgolićene majke, William je 2012. doživio sličnu situaciju sa suprugom Kate Middleton.

Tada su paparazzi uhvatili vojvotkinju u toplesu dok joj princ nanosi kremu za sunčanje na leđa. Fotografije su snimljene s velike udaljenosti, a objavljene su u francuskom časopisu Closer.

Princ je zatražio 1,3 milijuna funti odštete zbog narušavanja privatnosti, a rekao je da su fotografije bolne jer su ga podsjetile na pokojnu majku koju su također proganjali paparazzi.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!