Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Demi Moore šokira detaljima iz braka s Ashtonom Kutcherom: Pristajala je na seks u troje i znala je da ju vara
www.profimedia.hr

iz kontroverznih memoara

Demi Moore šokira detaljima iz braka s Ashtonom Kutcherom: Pristajala je na seks u troje i znala je da ju vara

Nakon što je prošlog tjedna priznala da je u mladosti silovana i da je pobacila dijete tijekom braka s Ashtonom Kutcherom, Demi Moore je iznijela još neke sočne detalje iz svog života

Demi Moore će 24. rujna izdati memoare 'Inside Out', a izgleda da u njemu neće nedostajati sočnih detalja iz njenog privatnog života.

Osim što je progovorila o teškom odrastanju, ovisnostima i odnosu s kćerima, glumica je sasvim iskreno otkrila što je presudilo njenom braku s 15 godina mlađim kolegom Ashtonom Kutcherom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glumački par je bio zajedno od 2003., da bi se dvije godine kasnije odlučili na brak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on Sep 10, 2019 at 2:49pm PDT

Moore je nedavno otkrila da je s Ashtonom ostala trudna i da je trebala roditi djevojčicu, no u šestom mjesecu je doživjela spontani pobačaj, što ju je slomilo.

>> Demi Moore otkrila da je u braku s Ashtonom Kutcherom doživjela spontani pobačaj u šestom mjesecu trudnoće

Glumica se u memoarima dotakla Kutcherovih izvanbračnih afera, a čak je spomenula imena dvaju žena s kojima ju je varao.

Jedna od njih je Brittney Jones koja je tada imala 21 godinu, a glumca je upoznala na kuglanju tijekom rođendanske zabave Demine kćeri Rumer Willis

Druga je bila 22-godišnja Sarah Leal koja je svoju priču prodala časopisu UsWeekly, nakon čega se glumački par razišao. Službeno su se razveli 2013. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Russia (@hello__ru) on Sep 20, 2019 at 4:51am PDT

Osim toga, Demi je progovorila o seksu u troje na koji ju je bivši suprug nagovorio, a ona je pristajala kako bi mu dokazala da je "cool" i da ne kaska za njim iako je 15 godina mlađi.

"Htjela sam mu pokazati koliko zabavna i odlična mogu biti, no znam da je to bila pogreška", napisala je Demi koja je nakon dva puta shvatila da joj je to ipak prebolno.

Kada je Moore pitala tadašnjeg supruga o preljubu, iskoristio je seks u troje kako bi opravdao svoje ponašanje. "U našu vezu smo uveli treću osobu, rekao mi je Ashton, što je zamaglilo crte i, na neki način, opravdalo ono što je on učinio", piše glumica.

Kutcher navodno nije ljut na svoju bivšu suprugu i njeno iznošenje "prljavog rublja" iz propalog braka jer smatra da ima pravo ispričati svoju stranu priče.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!