Zvijezde / Strane zvijezde
Bivša asistentica tuži Roberta De Nira: Optužuje ga za uznemiravanje i seksualnu diskriminaciju
www.profimedia.hr

još jedna tužba

Bivša asistentica tuži Roberta De Nira: Optužuje ga za uznemiravanje i seksualnu diskriminaciju

Robert De Niro je nedavno tužio svoju bivšu asistenticu Graham Chase Robinson za utaju novca pa mu je ona uzvratila tužbom teškom 12 milijuna dolara

Graham Chase Robinson, nekadašnja izvršna asistentica Roberta De Nira, podigla je tužbu protiv glumca zbog uznemiravanja, seksualne diskriminacije i neprijateljskog radnog okruženja tešku 12 milijuna dolara.

Robinson je za De Nira počela raditi 2008. godine, a otkaz je dala u travnju ove godine, godinu i pol dana nakon što je promaknuta u potpredsjednicu proizvodnje i financija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sir Robert De Niro (@robertdenirofan) on Feb 15, 2019 at 2:53am PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glumac je navodno od nje tražio izvršavanje usluga koje nikada nije tražio od svojih muških zaposlenika. Osim toga, obraćao joj se vulgarnim riječima poput 'droljo' i 'derište'.

Bivša asistentica tvrdi da se znao derati na nju i tjerati ju da ga počeše po leđima ili da mu zaveže kravatu. Navodno mu je morala obavljati i kućanske poslove, a nerijetko mu je ulazila u spavaću sobu kako bi ga probudila dok je spavao tijekom radnog vremena.

Robinson je dodala je i da ju je De Niro znao neprimjereno dodirivati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sir Robert De Niro (@robertdenirofan) on Feb 13, 2019 at 7:29am PST

Navodno je radila po 11 sati dnevno, a prekovremeni rad joj nikada nije bio plaćen. Glumac je očekivao da mu Graham uvijek bude na raspolaganju, a jednom kada nije bila u mogućnosti ostavio joj je vulgarnu telefonsku poruku koja je odnedavno dostupna na web stranici njenog odvjetnika.

S druge strane, De Niro je prije dva mjeseca tužio Robinson za utaju šest milijuna dolara i korištenje kreditne kartice tvrtke za vlastite potrebe.

Bivša asistentica tvrdi da se radi o lažima zbog kojih je došla na loš glas.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!