Zvijezde / Strane zvijezde
Potvrdili vezu? Miley Cyrus iznenada završila u bolnici, a u posjet joj došao novi dečko
www.profimedia.hr

svirao joj gitaru

Potvrdili vezu? Miley Cyrus iznenada završila u bolnici, a u posjet joj došao novi dečko

U nekoliko je mjeseci Miley turbulentno ulazila iz jedne veze u drugu, a čini se kako se trenutno vodi onim "mlađe je slađe"

Pjevačica Miley Cyrus nedavno je otkrila da boluje od upale krajnika (tonzilitisa), a odmah dan nakon toga je s fanovima podijelila kako je završila u bolnici. 

(FOTO: Instagram) 

Na Instagramu je objavila nekoliko storyja iz bolnice te zamolila fanove da joj šalju dobre misli kako bi ozdravila do vikenda kada bi trebala nastupiti zajedno s Brunom Marsom u ime zaklade Ellen DeGeneres za zaštitu gorila

Na Instagramu je objavila fotke prijatelja koji su je došli posjetiti, a među njima je bio i navodni novi dečko Cody Simpson koji joj je svirao gitaru na krevetu prepunom ruža.

(FOTO: Instagram) 

(FOTO: Instagram) 

U posjetu joj je došla i mama koja joj je na jednoj slici češljala kosu. 

U posljednjih nekoliko mjeseci, njezin ljubavni život je glavna vijesti mnogih svjetskih tabloida. Nakon razvoda od Liama Hemswortha, u igru je ušla Kaitlynn Carter, blogerica i bivša supruga Brodyja Jennera. 

No i tome je ubrzo došao kraj pa je  Miley je uhvaćena kako se ljubi s 22-godišnjim Codyjem Simpsonom s kojim očito ima i nešto više. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!