Zvijezde / Strane zvijezde
Rat britanskih WAGsica: Coleen Rooney javno prozvala ženu nogometaša koja je otkrivala njenu intimu medijima
www.profimedia.hr

zgrabite kokice

Rat britanskih WAGsica: Coleen Rooney javno prozvala ženu nogometaša koja je otkrivala njenu intimu medijima

Supruga nogometaša Waynea Rooneya na pametan je način otkrila tko je britanskim tabloidima iznosio njene privatne tajne sa zaključanog Instagrama

Coleen Rooney, supruga britanskog nogometaša Waynea Rooneya, optužila je Rebeku Vardy, suprugu Jamieja Vardyja, da je britanskim tabloidima iznosila tajne iz njenog privatnog života.

Naime, Coleen je posumnjala da to radi netko njoj blizak tko ju prati na privatnom profilu na Instagramu, a sada ima neupitan dokaz da se radi upravo o Rebeki.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rooneyeva supruga je objavljivala lažne Storyje, a u postavkama je namjestila da ih može vidjeti samo njena prijateljica Rebekah, da bi te priče nedugo nakon toga završile u britanskom tabloidu The Sun.

Primjerice, Coleen je podijelila Story o biranju spola djeteta u Meksiku, povratku na televiziju i o poplavi u podrumu, što je sve dospjelo u medije.

Sada je 33-godišnja WAGsica odlučila javno prozvati svoju "prijateljicu" koja je sve to radila iza njenih leđa.

"Već nekoliko godina netko kome vjerujem toliko da se pratimo na privatnom profilu na Instagramu stalno daje Sunu informacije o mojim privatnim objavama i Storyjima", napisala je Coleen.

"Toliko su informacija dobili o meni, mojim prijateljima i obitelji, sve bez mog dopuštenja ili znanja. Nakon što sam neko vrijeme pokušavala shvatiti tko je to, zbog raznih razloga posumnjala sam na jednu osobu. Kako bih to dokazala, blokirala sam svima pristup mojim Storyjima, osim jednoj osobi", dodala je Rooneyeva supruga.

"Sačuvala sam i screenshotala sve originalne Storyje koji pokazuju da ih je samo jedna osoba vidjela", zaključila je.

Ubrzo nakon što je Coleen to objavila na društvenim mrežama, javila se Rebekah koja je u visokom stadiju trudnoće.

"Nikada nikome ne pričam o tebi, što može potvrditi niz novinara s kojima sam razgovarala tijekom godina. Ako si mislila da se radi o meni mogla si mi reći i mogla sam promijeniti svoje lozinke da vidim hoće li širenje vijesti prestati. Tijekom godina razne su osobe imale pristup mom Instagramu i ovog sam tjedna saznala da pratim ljude koje nisam sama počela pratiti. Ne želim biti smiješna, ali ne treba mi novac pa što bih dobila od širenja priča o tebi? Jako si mi draga, Coleen, i uzrujana sam što si to napravila, pogotovo sad kad sam trudna. Toliko sam zgrožena što to moram demantirati. Trebala si me nazvati kada si u to posumnjala", napisala je Rebekah na Twitteru.

Mnogi Britanci su jedva dočekali ovakav skandal, i naravno, dobro su se s njime našalili na drušvenim mrežama.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!