Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Kim Kardashian otkrila što misli o 16-godišnjoj Greti Thunberg: Obožavatelji je napali
www.profimedia.hr

ups

Kim Kardashian otkrila što misli o 16-godišnjoj Greti Thunberg: Obožavatelji je napali

Greta Thunberg kontroverzna je aktivistica o kojoj svi imaju mišljenje, a brojne holivudske face već su joj dale podršku

Greta Thunberg, 16-godišnja aktivistica iz Švedske, svojim je stavovima o očuvanju okoliša uspjela dosegnuti tisuće ljudi diljem svijeta. O njoj, ipak, nemaju svi isto mišljenje. Dok neki uzdižu njezina djela, drugi smatraju da je projekt svojih roditelja. No, što o njoj misli reality zvijezda Kim Kardashian?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greta Thunberg (@gretathunberg) on Oct 2, 2019 at 5:32pm PDT

 

"Mislim da je vrlo hrabra mlada osoba koja se bori za svoja uvjerenja. Voljela bih da je moja djeca upoznaju. Divim joj se što je imala toliko hrabrosti stati pred sve odrasle i utjecajne osobe. Takve ljude trebamo", izjavila je Kim za Reuters.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>> Fanovi napali Kim Kardashian jer ne nosi svoje SKIMS proizvode: U uskoj haljini joj se ocrtavale gaćice

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Oct 2, 2019 at 8:09am PDT

 

I sama je pobornik zaštite okoliša. "Klimatske promjene su ogroman problem. Odgajam djecu da brinu o okolišu, naučili smo ih što smiju, a što ne. Iz kuće smo izbacili svu nepotrebnu plastiku i zamijenili je staklom", rekla je bogatašica. 

Međutim, tim je izjavama stala na žulj publici. Fanovi su je napali da je licemjerna jer hvali Gretu i kaže da se zalaže za okoliš, a njezino ponašanje ima sasvim drugačiji utjecaj. Naime, Kim često nosi krznenu i kožnu odjeću, ali i ima privatni avion kojim stalno putuje i tako drastično zagađuje planetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 30, 2019 at 8:11am PDT

 

Nismo sigurni da bi Greta imala dobro mišljenje o tome, budući da je zbog manjeg zagađenja putovala dva tjedna brodom do SAD-a zbog govora u UN-u.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!