Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Ed Sheeran i princ Harry snimili zajednički video povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja: 'Ujedinimo se, riđokosi'
www.profimedia.hr

poslali važnu poruku

Ed Sheeran i princ Harry snimili zajednički video povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja: 'Ujedinimo se, riđokosi'

Povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja Ed i Harry su objavili video u kojem su naglasili važnost razgovora o mentalnom zdravlju

Princ Harry i Ed Sheeran, dva najpoznatija riđokosa muškarca na svijetu, snimili su zajednički video u kojem su dali podršku Svjetskom danu mentalnog zdravlja koji se obilježava danas.

Princ i pjevač se na početku duhovitog videa šale da "nitko ne razumije kako je ljudima poput njih", referirajući se na njihovu crvenu boju kose.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, Harry skreće pozornost Edu da je došlo do nesporazuma te da ga je pozvao u svoj dom da snime video kojim bi probudili svijest o mentalnom zdravlju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Oct 9, 2019 at 4:40am PDT

Unatoč formi komičnog skeča, riđokosi dečki su htjeli ukazati na važnu temu koja se još uvijek smatra tabuom.

"Danas je Svjetski dan mentalnog zdravlja. Princ Harry i Ed Sheeran bi htjeli da svaki dan, ne samo danas, pazite na sebe, vaše prijatelje i sve oko sebe. Ne moraš patiti u tišini - podijeli kako se osjećaš, pitaj druge kako su oni i slušaj njihov odgovor, budite spremni zatražiti pomoć kad vam zatreba i znajte da smo svi zajedno u ovome", stoji uz video na Instagramu.

Inače, od pregršt duhovitih trenutaka izdvaja se onaj u kojem Ed zvoni na prinčeva ulazna vrata, a zvono mu je melodija pjesme 'God Save the Queen'. Uz to, kada Harry otvori vrata, Ed se oduševljeno obrati u kameru riječima: "Kao da gledam u ogledalo", referirajući se na njihovu sličnost.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!