Zvijezde / Strane zvijezde
Jenna Dewan o bivšem suprugu: Slomila sam se nakon saznanja Channing hoda s Jessie J'
© Guliver Image/WENN.com

Otkrila intimne tajne

Jenna Dewan o bivšem suprugu: Slomila sam se nakon saznanja Channing hoda s Jessie J'

Jenna Dewan prošle godine se razvela od Chaninga Tatuma, a o razvodu i svojim osjećajima odlučila je progovoriti u novoj knjizi "Graciozna TI"

Jenna Dewan iza sebe ima godinu koja joj je promijenila život. Nakon iznenadne rastave od supruga Channinga Tatuma, nakon devet godina braka, ušla je u novu vezu s glumcem Steveom Kazeejem i uskoro ostala trudna.

U novoj knjizi koju je napisala, Jenna prvi put istinski otvara dušu o razvodu i  pomirenju sa životom koji nije zamislila za sebe. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Ne ljubi samo Channing: I Jenna Dewan ima novu ljubav, a izgleda presretno

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on Oct 11, 2019 at 1:23pm PDT

 

 

"Razvod nikada nije bio na mojem popisu želja. Na početku sam pila puno vina, plakala i bolno vrištala", počela je poglavlje. 

>>Emotivan Channing Tatum potvrdio vezu s pjevačicom Jessie J? 

Otkrila je kako su se ona i Chaning razveli noć prije početka snimanja emisije "Svijet plesa". Morala je novinarima odgovarati na pitanja o suprugu s kojim više nije.  Objasnila je koliko je to bilo brutalno i teško, ali s druge strane neophodno za njezinu  daljnju karijeru. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on Sep 24, 2019 at 4:30pm PDT

 

 

"Naš razvod je bio poput podivljale lave. Novine su pisale samo o tome, nismo imali vremena za disanje, stalno smo odgovarali na pitanja i davali izjave. Ni sama ne znam kako smo preboljeli to sve", kaže plesačica i nastavlja: 

"Razvod me naučio da moram biti jaka. No, pitala sam se je li išta od onoga što sam pričala bilo istina i hoću li ikome više moći vjerovati? Najbolniji dio razvoda bilo je saznanje da je moj bivši s Jessie J. To sam saznala u avionu, preko interneta kao i ostatak svijeta. Bila sam slomljena", priznaje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on Dec 12, 2018 at 1:31pm PST

 

 

Otkrila je kako je u cijelo situaciji odlučila ostati graciozna i ne prepustiti se nagonima  koji su je tjerali da burno reagira. 

"Kada ostaneš graciozna i preboliš, tada će se pojaviti gospodin savršeni. Kad sam  osjetila da sam spremna, krenula sam dalje i započela nevjerojatnu vezu s nekim  novim", kaže. 

Otkrila je novinarima da je tisuću puta željela na društvenim mrežama objaviti točno ono što joj je bilo na pameti, ali je odabrala da kaže samo stvari za koje bi voljela da njezina kćer jednoga dana pročita. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on Oct 18, 2018 at 12:06pm PDT

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!