Zvijezde / Strane zvijezde

Ekskluzivni intervju s Mijom i Nušom: Je li ljubav opstala, što se dogodilo s gospođom i gospodinom Savršenim?

Dva mjeseca pratili smo razvoj ljubavne priče između Mije Matića i Slovenke Nuše Rojs. No, najveće je pitanje: što se dogodilo s njima nakon showa?

Neki su navijali za njih, a neki su htjeli da pobjedu ipak odnese Mihaela. Međutim, Slovenka Nuša Rojs osvojila je Gospodina Savršenog, Miju Matića. No, što se dogodilo nakon završetka showa?

Vjerujemo da je Mijin život sada još veći show od Gospodina Savršenog, no čini nam se da se s novostečenom popularnošću itekako dobro nosi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on Oct 18, 2019 at 9:00am PDT

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Čak se muškarci žele slikati za svoje žene ili prijateljice", ispričao je i dodao kako ga ljudi prepoznaju na ulici. No, znamo da s nestrpljenjem iščekujete da u razgovor ubacimo Nušu.

Nakon dolaska u Ptuj, producentica i voditeljica showa, Antonija Blaće, otkrila je i Nušinu stranu priče. 

"Nisam mislila da će stvari izgledati tako savršeno, od spojeva do cura, do Gospodina Savršenog. Sve me jako pozitivno iznenadilo", otkrila je. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on Oct 18, 2019 at 5:00am PDT

 

Priznala je Nuša kako je jedan od motiva njezine prijave i bila promocija u Hrvatskoj, a ni sama nije očekivala koliko će joj se Mijo svidjeti.

"Svidio mi se na prvi pogled", dodala je.

No, što se dogodilo nakon showa?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gospodin Savršeni (@gospodin_savrseni_rtl) on Oct 18, 2019 at 2:56am PDT

 

"Mijo je bio kao malo dijete: 'Nuša jesi sretna, sad smo sami, bez kamera i sve.' Bila sam presretna i ostala sam neko vrijeme u Zagrebu. Upoznao me s prijateljima, pokazao kako živi, išli smo na večere."

Međutim, ova priča ipak nema sretan završetak. 

"Saznala sam od prijatelja da traže Slovenku za jedan posao u administraciji. Bio je zadnji dan za prijavu i mislila sam da je to znak. On se nekako toga preplašio i nakon toga, kad sam se vratila u Sloveniju, nije mi više ništa pisao", otkrila je Nuša. 

"Nakon četiri dana rekao mi je da ne osjeća više ono što je osjećao i da je bolje da se više ne čujemo. Rekla sam mu da sam povrijeđena i da mi više ništa ne treba govoriti i tako je završilo", objasnila je i tako otkrila da njihova ljubav nažalost nije potrajala.

No, što o svemu kaže Mijo? Otkrijte u sutrašnjem Exkluzivu!

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!