Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Jesu li Kylie Jenner i Drake zajedno? Njegovi prijatelji tvrde jedno, a njeni drugo
www.profimedia.hr

što se zapravo događa?

Jesu li Kylie Jenner i Drake zajedno? Njegovi prijatelji tvrde jedno, a njeni drugo

Otkad je prekinula s Travisom Scottom, Kylie Jenner sve više vremena provodi družeći se s Drakeom, ali nitko ne zna ima li zaista među njima kemije

Kylie Jenner i Drake u posljednje vrijeme se puno druže, a u javnosti se nagađa kako između njih postoje romatične iskrice. 

Beauty mogulica je viđena na njegovom rođendanu, kao i na tulumu povodom Noći vještica, ali prijatelji repera tvrde da između njih nema ništa više od prijateljstva. 

www.profimedia.hr 

"Kylie i Drake nisu zajedno. Oduvijek su bili dobri prijatelji i druže se više otkad je Kylie sama. To je samo lijepo prijateljstvo, ali isključivo je platonsko", kažu izvori bliski reperu.

Drake često navraća u kuću najmlađe milijarderke kako bi se družio s njom i njezinom kćerkicom Stormi.

Ipak, Kylieini prijatelji drugačije gledaju na njihov odnos.

"Nisu u vezi, ali Kylie uživa dok je on u blizini. Definitivno provode vrijeme zajedno i češće se viđaju. Vrlo joj je ugodno s njim jer ga poznaje jako dugo. To bi se moglo pretvoriti u nešto više od prijateljstva", rekao je izvor blizak Jenner. 

www.profimedia.hr 

Prije nešto više od mjesec dana, Kylie je prekinula vezu s ocem svojeg djeteta Travisom Scottom, a sada je poznato što on misli o njenoj potencijalnoj vezi s Drakeom.

"Travis je svjestan da je Drake u posljednje vrijeme bio oko Kylie. Drake i Travis su dobri prijatelji i Travis zna da Drake ne bi prešao liniju", kaže izvor blizak reperu. 

"Travis misli da će se on i Kylie na kraju pomiriti i ne brine se oko Drakea. On i Kylie još uvijek provode puno vremena zajedno i redovito razgovaraju. Travis je zauzet radom na novom albumu i puno putuje, ali uvijek je uzbuđen kada provodi vrijeme s StormiKylie", dodao je isti izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott) on Apr 21, 2019 at 6:35pm PDT

 

 

Prijatelji bivšeg para otkrili su da će Travis, Kylie i Stormi zajedno provesti nadolazeće blagdane.

Kylie smatra da bi bilo pošteno uključiti Travisa u sve obiteljske aktivnosti te želi da on sa Stormi podijeli posebne trenutke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott) on Jul 16, 2019 at 8:34am PDT

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!