Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Sedam godina nakon smrti Whitney Houston, njena najbolja prijateljica potvrdila da su bile u vezi
www.profimedia.hr

ROBYN CRAWFORD

Sedam godina nakon smrti Whitney Houston, njena najbolja prijateljica potvrdila da su bile u vezi

Robyn Crawford će 12. studenog objaviti memoare 'A Song For You: My Life With Whitney Houston' u kojima će iznijeti svoju istinu o odnosu s pokojnom glazbenom divom

Whitney Houston navodno je bila u dugogodišnjoj vezi s najboljom prijateljicom Robyn Crawford.

Otkrila je to sama Robyn u svojim memoarima 'A Song For You: My Life With Whitney Houston' koji će svjetlo dana ugledati 12. studenog.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bliska suradnica i najbolja prijateljica nikad prežaljene glazbene dive tako će prvi put razjasniti njihov odnos o kojem se dosad samo nagađalo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KPFB Entertainment (@kpfbentertainment) on Nov 7, 2019 at 6:08am PST

Otkrila je da su se upoznale u ljeto 1980. godine u New Jerseyu, kada su obje kao tinejdžerke radile u ljetnom kampu.

"Sve je počelo prvog ljeta kad smo se upoznale. Tada je pao prvi poljubac. Ništa nije bilo planirano, samo se dogodilo", napisala je Robyn i dodala: "Naše prijateljstvo bilo je duboko. U ranim fazama ono je bilo samo fizičko. Whitney je iznenada došla u moj život i nisam znala koliko će to trajati, pa sam samo uživala u svakom trenutku".

"Nešto se događalo između nas, no nikada se nismo etiketirale kao lezbijke, homoseksualke. Živjele smo naše živote i nadale se da ćemo zajedno biti vječno", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zam Zhinga (@thegamutt) on Nov 6, 2019 at 7:15pm PST

Vezu su prekinule 1982., kada je Whitney potpisala svoj prvi veliki ugovor jer se pjevačica pribojavala da će joj to uništiti karijeru.

Ipak, iako je njihovoj vezi došao kraj, ostale su bliske do Houstonine smrti 2012. godine, a čak su i živjele zajedno.

Robyn je gledala kako se izmjenjuju muškarci u životu njene bivše djevojke, od Jermainea Jacksona, Eddieja Murphyja, do Bobbyja Browna.

Inače, Whitneyina majka Cissy Houston u intervjuu s Oprah 2013. priznala je da nije podržavala vezu svoje kćeri i Robyn.

Također, Bobby Brown, bivši suprug pokojne dive, nakon njene smrti potvrdio je dugogodišnje glasine rekavši kako je Whitney bila biseksualna.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!