Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Glumac iz 'Ratova zvijezda' u 83. godini otkrio da se osjeća i kao muškarac i kao žena
www.profimedia.hr

fluidni rodni identitet

Glumac iz 'Ratova zvijezda' u 83. godini otkrio da se osjeća i kao muškarac i kao žena

"Mislim da sam poprilično šarena osoba koja se ne shvaća preozbiljno", priznao je 82-godišnji Billy Dee Williams u novom intervjuu

Billy Dee Williams, 82-godišnji glumac najpoznatiji po ulozi Landa Calrissiana u filmskoj franšizi 'Ratovi zvijezda', u nedavnom intervjuu otkrio je da ima fluidan rodni identitet, odnosno da se osjeća i kao muškarac i kao žena.

"Nikada nisam pokušavam biti nešto što nisam. Mislim da sam poprilično šarena osoba koja se ne shvaća preozbiljno", rekao je Williams za Esquire.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Billy Dee Williams (@therealbillydee) on Nov 8, 2019 at 1:48pm PST

"Koristim zamjenice 'ona' i 'on' jer se osjećam kao žena i kao muškarac. Ja sam jako nježna osoba i ne bojim se pokazati tu stranu sebe", dodao je glumac.

Njegovi obožavatelji su na društvenim mrežama izrazili divljenje zbog tog priznanja.

"To što je Billy Dee Williams otkrio da ima fluidan rodni identitet u 83. godini vjerojatno je najkul stvar koju je ikad napravio, a čovjek je poznat po tome da je kul", napisao je jedan tviteraš.

"Billy Dee Williams koji govori o zamjenicama koje preferira i o svom rodnom identitetu u 83. godini rastapa mi srce. Toliko volim tog čovjeka", tvitala je obožavateljica.

Inače, Williams će reprizirati ulogu Landa Calrissiana u filmu 'Star Wars: The Rise of Skywalker' koji uskoro dolazi u kina.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!