Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Liam Payne napadnut ispred noćnog kluba u Teksasu: Za sve je kriva njegova nova djevojka?
profimedia.hr

svađa sa zaštitarima

Liam Payne napadnut ispred noćnog kluba u Teksasu: Za sve je kriva njegova nova djevojka?

Liam je viđen sa svojom djevojkom u žestokoj raspravi sa zaštitarima

Liam Payne, bivši član popularnog boy benda One Direction, našao se u neugodnoj situaciji nakon što mu je zabranjen ulaz u teksaški noćni klub The Silver Fox.

Na snimci koju je objavio The Sun vidi se kako se Liam posvađao sa zaštitarima. S Liamom je bila i njegova 19-godišnja djevojka Maya Henry, koja je, vidno uznemirena, vikala na zaštitare. Situaciju je smirila nepoznata starija žena koja je stala između Paynea i zaštitara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on Nov 30, 2019 at 10:17am PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Liam se ubrzo smirio i odstupio, ali tu nije bio kraj. Nakon nekoliko sati preko svog Instagram profila prozvao je navedeni klub te napisao kako su ga "tri zaštitara zaskočila bez razloga dok je tražio osobnu iskaznicu" te dodao da će se "vidjeti na sudu". 

Nakon samo nekoliko minuta, Liam je objavu ipak uklonio s Instagrama. Njegova djevojka Maya još se nije oglasila o ovom događaju, ali nagađa se da je svađa izbila upravo zbog nje.

Minimalna legalna dob za konzumiranje alkohola u Teksasu je 21 godina pa se nagađa da je zbog toga 19-godišnjoj manekenki zabranjen ulaz u klub.  

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!