Zvijezde / Strane zvijezde
Drake ima novu maloljetnu celebrity prijateljicu, fanovi nisu sretni
profimedia.hr

Zar opet?

Drake ima novu maloljetnu celebrity prijateljicu, fanovi nisu sretni

Obožavatelji su kritizirali repera nakon što su otkrili da se dopisuje s još jednom maloljetnom pjevačicom

Prošlo je više od godinu dana otkako smo saznali za neobično prijateljstvo između 33-godišnjeg kanadskog repera Drakea i 15-godišnje glumice Millie Bobby Brown.

Iako je zvijezda serije 'Stranger Things' izjavila da je njihov odnos isključivo platonski, mnogim obožavateljima njihovo dopisivanje ipak je bilo malo čudno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mills � (@milliebobbybrown) on Jan 8, 2018 at 12:09am PST

No, čini se kako je Drake našao novu maloljetnu prijateljicu, 17-godišnju Billie Eilish. Pjevačica je u videu Vanity Faira spomenula kako je jedna od najpoznatijih osoba u njezinom imeniku upravo Drake i da je s njim razmijenjivala poruke.

Rekla je da je Drake "najpristojnija osoba s kojom je ikad razgovarala" te da je on "na razini života na kojoj ne mora biti tako pristojan, ali ipak je".  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on Nov 3, 2019 at 2:02pm PST

Iako razmjenjivanje poruka ne mora nužno značiti ništa romantično, obožavateljima se ovakvo ponašanje repera ne sviđa pa su svoje nezadovoljstvo pokazali na društvenim mrežama.

Jedna obožavateljica napisala je kako se "nada da Drake samo daje mentorsku podršku prijateljici, ali da je dopisivanje 33-godišnjaka i 17-godišnje Billie Eilish uznemirujuće".

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!