Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Nove optužbe na račun britanskog princa: 'Natjerao me na seks, imala sam samo 17 godina'
profimedia.hr

Kraljevski skandal

Nove optužbe na račun britanskog princa: 'Natjerao me na seks, imala sam samo 17 godina'

Virginia Roberts Giuffre tvrdi da je bila prisiljena na seks s princem u vrijeme kada je bio blizak prijatelj pedofila i nedavno preminulog milijardera Jeffreya Epsteina

Virginia Roberts Giuffre u šokantnom intervjuu za BBC detaljnije je progovorila o svom iskustvu s princem Andrewom i osuđenim milijarderom pedofilom Jeffreyem Epsteinom.

Roberts tvrdi da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja te da je bila prisiljena na spolni odnos s princem Andrewom. U sat vremena dugom razgovoru Roberts je pričala o tome kako je u to vrijeme radila na imanju Mar-a-Lago, čiji je vlasnik Donald Trump, i kako ju je Epsteinova djevojka angažirala kao maserku. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

www.profimedia.hr

"Sjedila sam tamo kao što su mi uvijek rekli. Sjedi, budi tiha, budi pristojna, smij se ako netko kaže nešto smiješno. Nisam bila privezana lancima ali ti moćni ljudi su bili moji lanci", rekla je Roberts te dodala kako su ona, Epstein i Andrew zajedno posjećivali Trumpov ekskluzivni noćni klub.

"Zamolio me za ples i cijelo vrijeme se znojio. Njegov znoj je kapao po meni. Znala sam da ga moram usrećiti jer je to Jeffrey od mene očekivao", rekla je Virginia, koja je u to vrijeme imala tek 17 godina. 

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!