Zvijezde / Strane zvijezde
Raste netrpeljivost među sestrama: Kim i Khloe 'oprali' Kourtney jer im ne otkriva detalje iz ljubavnog života
www.profimedia.hr

sukobi ne jenjavaju

Raste netrpeljivost među sestrama: Kim i Khloe 'oprali' Kourtney jer im ne otkriva detalje iz ljubavnog života

Kim i Khloe zamjeraju Kourtney što detalje iz njenog ljubavnog života moraju doznati iz medija, a ne iz njenih usta

U najnovijoj epizodi realityja 'Keeping Up With The Kardashians', Kim i Khloe Kardashian napale su sestru Kourtney zbog njene nevoljkosti da se otvori pred kamerama.

>> Svađe poznatih sestara ne jenjavaju: Kourtney kritizirala Kim pa napravila istu stvar

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kourtney se pojavila na snimanju s 'ljubavnim ugrizom' na vratu, a sestrama je odbila reći tko joj ga je ostavio, što ih je naljutilo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Nov 24, 2019 at 10:07am PST

"Moje sestre su poprilično znatiželjne kada je riječ o mome životu. Pokušavam zadržati određene stvari za sebe. Ne volim pričati o ljubavnom životu. Ne znam je li im dosadno u njihovim životima ili misle da vodim ludi ljubavni život koji kroz mene žele proživjeti", rekla je najstarija sestra Kardashian.

Osim toga, Khloe ju je kasnije uhvatila u laži kada joj je rekla da je prezauzeta zbog djece. "Govoriš mi da si sa svojom djecom, ali oni su kod mene. Lažljivice", odbrusila joj je Khloe.

"Kourtney provodi puno vremena daleko od kamera. Ne želi razgovarati o svojoj vezi, ali posvuda vidite njene paparazzi fotke s dečkom, a njegovo ime ne mogu otkriti u realityju jer Kourtney to ne želi. Vidjet ću stvari ili čitati o njima online i pitati se, je li se ovo zbilja dogodilo? Razgovara li s ovom osobom? I onda shvatim da je to istina, ali toliko je tajnovita oko toga da čak ni nama neće reći", rekla je razočarana Kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Nov 2, 2019 at 8:25am PDT

Dvije sestre su se ujedinile i napravile zasjedu za Kourtney tijekom njenog poslovnog sastanka, misleći da se viđa s misterioznim dečkom.

"Ne viđam se ni sa kim. A što i ako se viđam? Dovele biste kamere tu? Ako imam granice, poštujte ih", poručila je najstarija Kardashianka.

Khloe joj je pojasnila da ni ona ne voli dijeliti detalje iz osobnog života, ali da mora biti iskrena jer je to "njihov posao". 

No, Kim nije imala toliko milosti prema starijoj sestri kojoj je predložila otkaz iz realityja. "Ne želi se pojavljivati, ne želi raditi, ima previše j*benih granica, neka ode", rekla je Kim.

Kourtney je nedavno otkrila da će se sve manje pojavljivati u obiteljskom realityju jer se želi posvetiti svojoj djeci - devetogodišnjem Masonu, sedmogodišnjoj Penelope i četverogodišnjem Reignu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!