Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Nikkie Tutorials objavila šokantni video i priznala: 'Rođena sam u krivom tijelu. Transseksualka sam'
Instagram

nitko ne može vjerovati

Nikkie Tutorials objavila šokantni video i priznala: 'Rođena sam u krivom tijelu. Transseksualka sam'

Priznala je kako je dobivala ucjene da će njezina priča procuriti u medije pa je odlučila uzeti stvar u svoje ruke

Youtube zvijezda Nikkie de Jager, poznatija kao Nikkie Tutorials, jučer je podijelila video koji je šokirao fanove diljem svijeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NikkieTutorials (@nikkietutorials) Kol 14, 2019 u 1:20 PDT

 

Naime, popularna make-up artistica na svom je kanalu objavila "I'm coming out" video u trajanju od 17 minuta koji je u manje od 24 sata skupio skoro 14 milijuna pregleda. Otkrila je kako je u djetinjstvu shvatila kako 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Danas ću s vama podijeliti nešto što sam oduvijek htjela, ali pod mojim okolnostima. Čini se da mi je ta prilika bila oduzeta, zato danas vraćam svoju moć", krenula je Nikkie. 

"Nova je 2020. i želim započeti ovu godinu s istinom. Ne mogu vjerovati da govorim ovo... Rodila sam se u krivom tijelu, što znači da sam transseksualka", rekla je. 

Otkrila je i zašto je baš danas otkrila odlučila svoju najveću tajnu podijeliti s fanovima. Navodno je dobivala ucjene kako će njezina priča procuriti u medije, ali je ona odlučila to uraditi preko svog kanala. 

Fanovi su joj ostavljali kometare podrške, ali su priznali kako je ovo jedini video ovakvog tipa "izlaska iz ormara" koji ih je zapravo šokirao. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!