Zvijezde / Strane zvijezde
Srpski glumac izazvao sudar pa pobjegao s mjesta nesreće? 'Rekao sam vozaču da idem nahraniti mačke'
Srdjan Ilic/PIXSELL

sergej trifunović

Srpski glumac izazvao sudar pa pobjegao s mjesta nesreće? 'Rekao sam vozaču da idem nahraniti mačke'

Trifunović je nakon nesreće tvitao da je otišao na policiju, napisao izvještaj te otkrio da nije bio pod utjecajem alkohola

Srpski mediji pišu da je glumac Sergej Trifunović sinoć izazvao prometnu nesreću u Beogradu kada se zabio u gradski autobus te da je nakon toga pobjegao s mjesta nesreće.

Kako pišu Novosti, sve se odvilo na Bulevaru Mihajla Pupina oko 20:55 sati kada je Trifunović automobilom prešao u zaustavnu traku i udario u stražnji lijevi dio autobusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serge Truffaud (@whistler_dick) on Jul 1, 2019 at 8:08am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Vozač autobusa je došao do zadnjeg dijela i odmah je prepoznao Trifunovića. Rekao mu je da bi trebalo da sačekaju policiju, ali je on rekao da za tim nema potrebe, sjeo u automobil i otišao s lica mjesta u smjeru Brankovog mosta", rekao je svjedok za Novosti.

Srećom, u nesreći nitko nije ozlijeđen, a nakon što su se mediji raspisali o svemu, glumac se oglasio na Twitteru i napisao da je otišao doma otvoriti vrata majstorima i nahraniti mačke.

"Zakačio sam autobus, sebi sjeb** vrata. Njemu sam ogulio malo farbe jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem otključati majstorima vrata i nahraniti mačke pa se vraćam jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži već ispred da bih sve brže obavio. Kad sam izašao, policija je vjerojatno došla i već pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu na mobitel jer ne znam gdje trebam otići, prijaviti se i riješiti problem. Jezivo je tabloidna priča da sam 'pobjegao s mjesta' Hvala na razumijevanju", napisao je Trifunović.

Ubrzo nakon toga tvitao je da je otišao na policiju, napisao izvještaj te otkrio da nije bio pod utjecajem alkohola.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!