Zvijezde / Strane zvijezde
Društvenim mrežama širi se snimka Conora McGregora u krevetu s nepoznatom djevojkom
www.profimedia.hr

nestašni MMA borac

Društvenim mrežama širi se snimka Conora McGregora u krevetu s nepoznatom djevojkom

Irac je već 12 godina u vezi s Dee Devlin koja je s njim bila dok je bio nepoznat i živio od socijalne pomoći

Društvenim mrežama munjevito se širi snimka Conora McGregora koji spava u krevetu do nepoznate djevojke, no ne radi se o njegovoj dugogodišnjoj partnerici Dee Devlin.

Dok poznati MMA borac na snimci spava, brineta se snima prednjom kamerom. Još uvijek nije poznato o kojoj se ženi radi niti tko je video plasirao u medije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Irac je oduvijek bio na glasu kao 'zločesti dečko', no ako pogledate društvene mreže tamo se čini kao da je ludo zaljubljen u Dee s kojom je u vezi već 12 godina i s kojom ima dvoje djece. 

Conor i Dee bili su zajedno dok je on još bio nepoznat borac u kavezima i živio od socijalne pomoći, a u nekoliko intervjua isticao je da je svjestan koliko joj je dužan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on Dec 27, 2019 at 1:27pm PST

"Živjeli smo nekoliko kilometara od Dublina kao podstanari, a stanarinu smo plaćali od nadoknade za nezaposlenost. Dane sam provodio u teretani radeći na svojim vještinama, a ona bi mi kuhala obroke pune kalorija i proteina kakvi su mi bili potrebni. Priuštila mi ih je na skroman način, no uvijek je sve bilo kako treba", rekao je McGregor svojedobno za svoju Dee.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!