Zvijezde / Strane zvijezde
Ben Affleck o raspadu braka s Jennifer Garner: 'Zbog toga najviše žalim u životu'
www.profimedia.hr

Slavni oskarovac

Ben Affleck o raspadu braka s Jennifer Garner: 'Zbog toga najviše žalim u životu'

Glumac se godinama već bori s alkoholom, a sada je u jednom od najiskrenijih intervjua u karijeri govorio o svom najvećem životnom neuspjehu

Jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca, Ben Affleck, nedavno je u intervjuu za The New York Times iskreno progovorio o raspadu braka s Jennifer Garner i dugogodišnjoj borbi s alkoholizmom. 

>>Još jedna svađa u javnosti: Ben Affleck i Jennifer Garner skrivali se od djece među drvcima i žustro raspravljali

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priznao je da su ga bračni problemi potaknuli na pretjerano korištenje alkohola nakon čega je završio na odvikavanju. "Dugo vremena sam relativno normalno konzumirao alkohol, a više sam počeo piti kada mi se brak počeo raspadati. Bilo je to 2015., 2016. Moje prekomjerno uživanje u alkoholu posljedično je stvorilo još više bračnih problema", rekao je. 

S Garner je bio u braku 13 godina, zajedno imaju kćerkicu Violet i Seraphinu te sina Samuela, a razveli su se 2018. "Najveće žaljenje u mom životu je naš razvod. Sram je stvarno toksičan. Ne postoji njegov pozitivan nusprodukt. To je samo zagrijavanje u otrovnom, groznom osjećaju niske vrijednosti i gađenja samom sebi", dodao je glumac. 

Danas, kaže, pokušava što manje o tome razmišljati. "Za mene nije zdravo da sam previše opsjednut zbog neuspjeha. Da, napravio sam greške u životu, a zbog nekih i žalim, no iz svega toga moraš nešto naučiti i pokušati ići naprijed", rekao je i nastavio.

>>Najslađa stvar koju ćete danas vidjeti: Ponosni tata Ben Affleck grli svoju kćerkicu nakon nogometnog treninga

 

"Ljudi s kompulzivnim ponašanjem, kojima i sam pripadam, svo vrijeme imaju neku vrstu osnovne nelagode koju pokušavaju ukloniti i osjećati se bolje pa su im često izlaz jelo, piće, seks, kockanje ili kupovina. No sve to čini život gorim. Tada radite sve što je u vašoj moći da uklonite tu nelagodu, a tada počinje prava bol. Počinjete se nalaziti u začaranom krugu koji ne možete prekinuti. To se barem meni dogodilo", zaključio je. 

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!