Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Nasljednik filmskog carstva: Quentin Tarantino i 20 godina mlađa supruga dobili prvo dijete
www.profimedia.hr

Mali Tarantino

Nasljednik filmskog carstva: Quentin Tarantino i 20 godina mlađa supruga dobili prvo dijete

Par je vijest o Daniellinoj trudnoći objavio u kolovozu prošle godine, a sada su obožavatelje razveselili sretnim vijestima o rođenju sina

Nagrađivani producent Quentin Tarantino u subotu je po prvi put postao otac. Njegova supruga Daniella Pick rodila je sina u Tel Avivu.

Par se vjenčao 2018. godine, a njihova razlika u godinama često je bila tema komentara na društvenim mrežama. Naime, Quentin je od Danielle stariji 20 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vprokate_ on Feb 23, 2020 at 2:35am PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No to, čini se, ne predstavlja problem paru koju se upoznao na premijeri Quentnova filma 'Nemilosrdni gadovi' 2009. godine i ubrzo zaljubio. Iako je redatelj često govorio kako se ne planira oženiti jer je previše posvećen svojoj karijeri, pjevačica i manekena Daniella ga je očarala.

Kako navodi TMZ, par je odlučio da će se sin roditi u Izraelu kako bi osim američkog, imao i izraelsko državljanstvo. Daniella je inače rodom iz Izraela, a njezin otac je popularni izraelski pjevač Svika Pick.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ünlü gelinler � (@marriedandfamous) on Dec 28, 2019 at 2:12pm PST

Prošlog mjeseca je Quentin izjavio kako razmišlja o povlačenju iz svijeta filma kako bi se mogao posvetiti svome sinu. "Ne mogu odvući svoju obitelj u Njemačku ili Šri Lanku na snimanje iduće priče. Mogao bi postati malo mirniji i više pisati od kuće", rekao je Quentin. 

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!