Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Svi su se pitali gdje je nestala Duffy, a sada je šokirala priznanjem: 'Silovali su me, drogirali i zatočili'
www.profimedia.hr

traumatično iskustvo

Svi su se pitali gdje je nestala Duffy, a sada je šokirala priznanjem: 'Silovali su me, drogirali i zatočili'

Pjevačica je 2011. godine najavila da će uzeti stanku od javnih nastupa

Velška pjevačica Duffy na Instagramu je otkrila da ju je nepoznata osoba drogirala, silovala i zatočila.

Strašne detalje iz privatnog života iznijela je u podužoj objavi, a tvrdi da se sada oporavila i da je spremna javno iznijeti svoje traumatično iskustvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @duffy on Feb 25, 2020 at 10:12am PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Možete samo zamisliti koliko puta sam pomišljala da ovo napišem. O načinu na koji bih to napisala, kako bih se osjećala nakon toga. Nisam potpuno sigurna zašto je sada pravo vrijeme i zašto se osjećam oslobođeno i uzbuđeno jer progovaram. Ne mogu objasniti. Mnogi od vas su se pitali što mi se dogodilo, zašto sam nestala i gdje. Novinar me kontaktirao, našao je način kako doći do mene i sve sam mu ispričala prošlog ljeta. Bio je ljubazan i bilo je nevjerojatno konačno progovoriti. Istina je da sam, i molim vas, vjerujte mi da sam sad dobro i na sigurnom, nekoliko dana silovana, drogirana i držana u zatočeništvu. Naravno da sam preživjela. Oporavak je potrajao. Ne postoji lagan način da se to kaže. Mogu vam reći da sam u posljednjem desetljeću tisuće i tisuće dana posvetila tome da opet osjetim radost u svom srcu, a to osjećam sada", napisala je Duffy.

"Pitate se zašto nisam iskoristila svoj glas kako bih izrazila bol koju osjećam? Nisam htjela pokazati svijetu tugu u mojim očima. Pitala sam se kako mogu pjevati iz srca koje je slomljeno, no ono je postupno zacijelilo", dodala je pjevačica.

Otkrila je i da će uskoro objaviti spomenuti intervju u kojem će odgovoriti na sva pitanja, a obožavatelje je zamolila za podršku.

Duffy je 2008. objavila megauspješni album 'Rockferry', osvojila je tri Brit Awards, a onda je 2011. najavila da će uzeti stanku od nastupa. Iste je godine izbacila drugi album 'Endlessly', dok je 2013. nastupila na koncertu u New Yorku u čast Edith Piaf.

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!