Zvijezde / Strane zvijezde
Johnny Depp o Balkanu: 'Cijela je regija vidjela dovoljno užasa'
www.profimedia.hr

holivudski glumac

Johnny Depp o Balkanu: 'Cijela je regija vidjela dovoljno užasa'

Prošle je godine snimao film u Srbiji, a priznao je da su ga oduševili ćevapčići

Holivudski glumac Johnny Depp prošle je godine bio u Srbiji na snimanju filma "Minamata" u kojem je tumačio W. Eugenea Smitha, američkog ratnog fotografa koji je u Japanu početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća snimio opasno trovanje stanovnika Minamate živom. 

>>Amber Heard u snimci iz 2015. priznala da je tukla Deppa i da ga je gađala loncima i vazama 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Johnny Depp (@johnnydeppofficial) Vel 17, 2020 u 9:06 PST

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gledatelji su bili oduševljeni Deppovom nevjerojatnom transformacijom, a on je priznao kako je osjećao veliku odgovornost dok je glumio Smithov lik. "Kada glumite nekoga tko je blistao tijekom života, djeluje kao da se sve sada događa. Bio je strastveni umjetnik i svidjelo mi se što je bio bodljikav, kao čovjek-kaktus. Ali, to je razvio jer je bio osjetljiv. Duboko je osjećao svaku svoju fotografiju nastalu u Minamati. Velika je odgovornost glumiti nekoga kao što je Smith", rekao je glumac za RTS. 

>>Nakon što je dotaknuo dno i izgledao kao hodajući zombi, Johnny Depp ponovno osvaja: Omiljeni pirat s Kariba pokazao zašto je jedan od najpoželjnijih muškaraca

O Srbiji je Depp imao samo riječi hvale. "Priče ljudi koji su radili s nama su daleko od tragedije iz Minamate, ali Srbija je svakako, kao i cijela regija, vidjela dovoljno užasa. Kad gledaš film, nešto moraš osjetiti zato što si primoran da vidiš i sebe u tim okolnostima", rekao je. 

"Ekipa je povremeno bila u suzama. Kako su radili i strast koju su unijeli ušli su u DNK ovog filma. I naravno – hrana je bila fantastična", istaknuo je redatelj Andrew Levitas, dok je Depp otkrio što je bilo posebno dobro: "Ćevapčići".

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!