Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Panika u kraljevskoj obitelji: Kolege iz škole princa Georgea i princeze Charlotte u izolaciji zbog sumnje na koronavirus
www.profimedia.hr

prevencija zaraze

Panika u kraljevskoj obitelji: Kolege iz škole princa Georgea i princeze Charlotte u izolaciji zbog sumnje na koronavirus

Nekoliko je učenika bilo na skijanju u sjevernoj Italiji nakon čega su podvrgnuti testu na koronavirus

Panika oko koronavirusa zahvatila je i britansku kraljevsku obitelj. Naime, četiri učenika iz škole Thomas Battersea u Londonu koju pohađaju princ George i princeza Charlotte stavljena su u izolaciju jer se sumnja da su zaraženi.

Naime, ista su djeca nedavno bila na skijanju u sjevernoj Italiji, a dva su se učenika vratila sa simptomima nalik gripi. Poslani su doma i čekaju rezultate testiranja, dok je u Velikoj Britaniji dosad zatvoreno 30-ak škola zbog straha od širenja koronavirusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADELSWELT von anika helm � (@adelswelt) on Feb 27, 2020 at 1:40am PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kao i sve škole, jako ozbiljno shvaćamo potencijalne rizike od širenja koronavirusa i pratimo vladine upute o prevenciji zaraze kada je riječ o osoblju i učenicima koji su bili izloženi virusu ili pokazuju neke simptome zaraze", stoji u službenom priopćenju škole.

"Trenutno je mali broj učenika testiran i oni su trenutno kod kuće, po savjetu vlade, i čekaju rezultate testiranja", napisali su.

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!