Zvijezde / Strane zvijezde
Nekoliko se puta vraćala okorjelom zavodniku manekenki dok joj potpuno nije slomio srce koje je zaliječio sadašnji dečko
www.profimedia.hr

Sretan rođendan, Nina!

Nekoliko se puta vraćala okorjelom zavodniku manekenki dok joj potpuno nije slomio srce koje je zaliječio sadašnji dečko

Danska ljepotica Nina Agdal nekad je bila ludo zaljubljena u Leonarda Dicaprija, no 2 mjeseca nakon prekida upoznala je sadašnjeg dečka Jacka.

Danski model Nina Agdal 26. ožujka slavi 28 godina.

Iza ljepotice je impresivna modna karijera, a njezina popularnost naglo je porasla kada ju je osvojio slavni Oskarovac Leonardo DiCaprio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: www.profimedia.hr)

Iako je dotični poznat kao neumorni osvajač dugonogih manekenki te je već tada osvojio brojne Ninine kolegice te im polomio srca, atraktivna Dankinja ipak se zaplela u njegovu mrežu iz koje dugo nije izašla van.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Bivši par prvi je put viđen zajedno u svibnju 2016. godine tijekom noćnog izlaska u Velikoj jabuci, no tek dva mjeseca kasnije paparazzi su ih ulovili kako izmjenjuju poljupce u Malibuu.

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Jako joj se sviđa te se nada kako ju neće povrijediti. Upravo je izašla iz vrlo ozbiljne veze i želi da sve ide polako. Kad se ona zaljubi, onda se zaljubi jako", rekao je tada Ninin bliski prijatelj.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, u svibnju 2017. godine dogodio se konačni prekid, a prije toga par se još nekoliko puta mirio pa rastajao. Kada je mlađahna ljepotica očito shvatila kako se Leo neće smiriti ni uz nju, okrenula je novu životnu stranicu.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Dva mjeseca nakon prekida, Nina je upoznala sadašnjeg dečka, Jacka Brinkleya-Cooka, sina legendarne manekenke Christie Brinkley, s kojom se odlično slaže, kao i njegovim sestrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on Feb 14, 2020 at 4:47pm PST

Jackov otac je Richard Taubman, treći suprug njegove majke, no njega je kasnije posvojio njezin četvrti suprug, kada su mladom manekenu i glumcu bile svega 4 godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal) on Aug 2, 2019 at 8:50am PDT

Posljednjih dana par na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz karantene u kojoj će proslaviti i njezin rođendan, jer takva su vremena.

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!