Zvijezde / Strane zvijezde
Nije imao niti jednu mrlju u karijeri do skandala 2008. kada je nasrnuo na majku i sestru koje su mu vrijeđale suprugu, fatalnu Srpkinju koja ga je spasila
www.profimedia.hr

Žena koja ga je promijenila

Nije imao niti jednu mrlju u karijeri do skandala 2008. kada je nasrnuo na majku i sestru koje su mu vrijeđale suprugu, fatalnu Srpkinju koja ga je spasila

Christian Bale godinama je vrlo tajnovit oko svog privatnog života, no u medije je ipak procurio jedan skandal iz 2008. godine.

46-godišnji glumac Christian Bale nedavno je viđen u obiteljskoj šetnji Kalifornijom sa suprugom Sandrom Sibi Blažić kojom se oženio davne 2000. godine.

Sibi je bivši model, vizažistica te osobna asistentica glumice Winone Ryder koja ih je i upoznala, a par zajedno ima dvoje djece, kćer Emmaline i sina Josepha.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: www.profimedia.hr)

Za par se nikada nije vezao niti jedan skandal, no vezao se onaj za Christiana i njegovu obitelj zbog njegove supruge.

Naime, glumčeva svađa s mamom i sestrom zbog Sibi trajala je 10 godina, a navodno je okončana tek u veljači 2019. godine. No krenimo redom.

Christian je rođen u velškoj obitelji te ima dvije sestre, Sharon i Louise. Od malih je nogu bio zaluđen glumom, no njegova majka htjela je da njezin sin prvo završi fakultet, dok je njegov otac David planirao od njega napraviti veliku holivudsku zvijezdu.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Nakon što su mu se roditelji razveli 1991. godine, David je sina poveo u Hollywood, a bivšu suprugu i kćeri ostavio je u Walesu.

Za Davida se pričalo kako je veliki i vješti manipulator koji je sina malo po malo uspio odvojiti od ženskog djela obitelji, posebno od majke. Tako bi prisluškivao njihove razgovore, a kad god bi mu majka rekla da se vrati doma te da završi fakultet, David bi uvjerio sina kako ona ne vjeruje u njega kao on.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Koliko je uspio uvjeriti Christiana u to, dovoljno govori podatak da majku i sestre ne bi viđao ni kada bi doletjele u Ameriku, već im je stalno govorio da je prezaposlen. 2003. godine David je preminuo, a prethodno je ispraznio veći dio Christianovog bankovnog računa, no situacija s mamom i sestrama nije se promijenila ni tada.

Dapače, Christian je zbog cijele situacije bio uvjeren kako se nikada neće zaljubiti niti oženiti, dok nije upoznao Sandru koja korijene vuče iz susjedne Srbije.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Bale i dan danas ističe kako je zbog Sibi tu gdje jest te kako je nevjerojatna žena, no upravo je zbog nje do kraja zaratio s majkom i sestrama.

Sibi je bila asistentica Wynoni Ryder koja je u to vrijeme bila Baleova mentorica te mu je pomogla da 1994. godine dobiju ulogu u filmu "Male žene" u kojem je ona imala glavnu ulogu.

Iako se pričalo kako se Bale tada svim silama trudio osvojiti Wynonu, nije uspio, a na zabavi koju je priredila, upoznao je suprugu s kojom ga je vjenčao imitator Elvisa Presleyja u Las Vegasu.

Sve je kulminiralo u Dorchester hotelu 2008. godine, neposredno prije premijere njegovog filma "The Dark Knight". Tada je u njegovom apartmanu izbila velika svađa i to pred djecom, a Bale je navodno i fizički nasrnuo na majku i sestru te ih izgurao iz sobe, zbog čega su ga one prijavile policiji.

Christian je zbog toga na nekoliko sati završio u zatvoru, no pušten je kada su one odlučile kako neće podignuti tužbu. 

"Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini promatrala. Christian nam jako nedostaje, ali on ne odgovara ni na naše pozive, mailove ni rođendanske čestitke, a čak je i nekoliko puta promijenio broj telefona da ga ne možemo nazvati. Kako bih znala kako izgleda, tražim ga po internetu, a ponekad, kada se fotografira s kćerkom, mogu vidjeti i kako moja unuka raste. Ako želim doznati što se događa u njegovom životu, moram čitati novinske napise", jednom je prilikom izjavila njegova majka.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, njegovi prijatelji ističu kako su taj dan njih dvije iznijele razne gnjusne optužbe i komentare na račun njega i njegove supruge Sandre, zbog čega je glumac izgubio živce.

"Obično bi nakon svađe otišao dalje od njih, no ovo je bila iznimna situacija, jer je hotel bio okružen obožavateljima i paparazzima. Nije ih niti taknuo, samo je izgubio živce", otkrio je nepoznati izvor tada, kao i to da je u to vrijeme Bale bio depresivan zbog smrti prijatelja Heatha Ledgera.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Također, Bale i dalje negira da se taj incident ikad dogodio.

S druge strane, Bale je godinama vrlo blizak s obitelji svoje supruge te je jednom prilikom otkrio kako je uz njih naučio što znači imati obitelj. Ipak, s vremenom je zakopao ratnu sjekiru i sa svojom.

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!