Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Kći legendarne glumice razvela se prije nego je javnost doznala da se uopće udala, no priča kako se upoznala s bivšim je preslatka
www.profimedia.hr

Nisu uspjeli

Kći legendarne glumice razvela se prije nego je javnost doznala da se uopće udala, no priča kako se upoznala s bivšim je preslatka

Grace Gummer kćer je glumice Meryl Streep, dok je njezin bivši suprug Tray sin legendarnog glumca Davida Strathairna.

Kći holivudske legende Meryl Streep, također glumica Grace Gummer, nedavno se razvela od klavijaturista Taya Strathairna.

33-godišnja glumica poznata po ulozi u popularnoj seriji "Mr.Robot" za 6 godina starijeg glazbenika udala se u potpunoj tajnosti. Preciznije, nitko nije niti znao da su u braku, a već su predali papire za razvod.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: www.profimedia.hr)

Prekid se dogodio 3 godine nakon što su prvi put viđeni zajedno na jednoj premijeri, no detalji prekida nisu poznati.

Grace je treće dijete Meryl i njezinog supruga Dona Gummera, a ovaj mjesec trebala je početi sa snimanjem mini-serije "Dr. Death". No ono je odgođeno zbog koronavirusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Fox (@rachelfox88) on Jun 30, 2015 at 7:13pm PDT

Njezin sada već bivši suprug sin je poznatog glumca Davida Strathairna s kojim je Meryl Streep glumila u filmu "The River Wild" davne 1993. godine.

Tako se par upoznao dok su imali samo 7, odnosno 13 godina, a nitko ne zna kada je točno planula ljubav između njih. Čini se kako sada više nije niti bitno.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!