Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Glumica Marija Borić Jerneić rodila sina: Tata političar zbog situacije nije mogao biti na porodu što ju je jako rastužilo
Instagram

Čestitke sretnom paru

Glumica Marija Borić Jerneić rodila sina: Tata političar zbog situacije nije mogao biti na porodu što ju je jako rastužilo

Marija Borić Jerneić na svijet je donijela dječaka.

Domaća glumica Marija Borić Jerneić rodila je prvo dijete.

Kako doznaje Gloria, Marija je na svijet donijela dječaka 25. ožujka u 14:04 u zagrebačkom rodilištu Sveti Duh. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Jerneić (@maraboop) on Feb 24, 2020 at 7:35am PST

"Rodila sam zdravog i predivnog dječaka, ime ćemo mu dati suprug i ja kada nakon nas troje budemo zajedno. Porod je protekao dobro, puno me emocija preplavilo, najviše sreće i veselja jer je sve dobro prošlo. Mir, ogromna ljubav, suze radosnice, a malo su tekle i 'žalosnice', jer suprug, odnosno tata, nije mogao biti s nama", otkrila je glumica.

Otac djeteta je Marijin dugogodišnji partner Branimir Jerneić, HDZ-ovac i savjetnik savjetniku ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Olega Butkovića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Jerneić (@maraboop) on Oct 3, 2019 at 12:31am PDT

Par se vjenčao jedne nedjelje u svibnju 2019. godine, što je potvrdila i Marija na Instagramu, iako je dotad brižno čuvala sve detalje veze za sebe.

"Veselili smo se tome da ćemo taj trenutak rođenja djeteta provesti zajedno, no situacija je takva da to nije bilo moguće. Teško mi je palo kada sam saznala tu informaciju, no beskrajno sam zahvalna doktorici Edini Berberović i cijelom timu iz rodilišta što su mi porod našeg sina učinili blagoslovom", zaključila je.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!