Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Sa 72 godine još je frajer, no to nije bio kada je trudnu suprugu varao u njihovom domu s pomoćnicom koja mu je također rodila sina
www.profimedia.hr

Nestašni snagator

Sa 72 godine još je frajer, no to nije bio kada je trudnu suprugu varao u njihovom domu s pomoćnicom koja mu je također rodila sina

Arnold Schwarzenegger imao je porpilično buran privatni život, a varanje mu je bilo pravilo, a ne iznimka.

Arnold Alois Schwarzenegger je austrijsko-američki glumac, biznismen, bivši političar, odnosno guverner, bodybuilder i producent.

Nema toga što slavni Terminator nije bio. Danas ima 72 godine, a još uvijek obožava sjesti na svoj motor te se voziti Los Angelesom. Tako su ga i nedavno paparazzi uhvatili u frajerskom izdanju u vožnji zbog koje je malo izašao iz kuće, odnosno karantene.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: www.profimedia.hr)

Ipak, Arnold je poznat i po manje lijepim stvarima iz privatnog života, a pritom mislimo na njegovu aferu s kućnom pomoćnicom, dok mu je bivša supruga Maria Shriver bila trudna. Da stvar bude još gora, u isto vrijeme je njegovo dijete čekala i ljubavnica, zbog čega je brzo uslijedio razvod. No krenimo iz početka.

(www.profimedia.hr)

Nećakinju predsjednika Johna F. Kennedyja, Mariju, glumac je upoznao davne 1977. godine na jednom teniskom turniru, no tada je već bio u vezi. To ga nije spriječilo da se punih godinu dana viđa s obje, no druga  mu je dala ultimatum - ili ona ili Maria, iako je od početka znala sve.

(www.profimedia.hr)

1986. godine Arnold i Maria su se vjenčali, a tijekom braka dobili su četvero djece.

2011. godine potvrdili su razvod nakon 25 godina braka, a nekoliko dana kasnije saznalo se da glumac ima izvanbračnog sina s Mildred Patricijom "Patty" Baenom, koja je u njihovoj kući radila kao kućna pomoćnica.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Arnold sa izvanbračnim sinom Josephom dugo nije imao nikakav odnos, no riješili su razmirice te su danas jako bliski. On je kao i tata bodybuilder pa duo često trenira zajedno, a kada je Los Angeles Times saznao za njega, Joseph je imao već 14 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on Oct 2, 2019 at 9:55am PDT

Ipak, Arnold 7 ili 8 godina nije imao pojma da je on njegov sin, dok nije primijetio kako maleni izgleda identično kao on. Patty je za slavnu obitelj radila punih 20 godina, a Mariji je sve sama priznala kada se ona odlučila suočiti s njom. 

Marija je tako njihovo najmlađe dijete rodila nekoliko dana prije nego je Patty rodila Josepha, no od Arnolda se rastala tek 2017. godine, punih 6 godina nakon prekida. Nekoliko mjeseci nakon Josephova rođenja 1997. godine i Patty se rastala od supruga Rogelija, no tek je 2008. godine zatražila razvod. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on May 15, 2017 at 3:04pm PDT

I poznata glumica Brigitte Nielsen potvrdila je kako je imala aferu s Arnoldom dok je bio u vezi sa Shriver. "Ne bih ulazila u tu aferu da mi je rekao da se planira oženiti njome i da je to jako ozbiljno. Nije to rekao, pa smo nastavili naš odnos", rekla je tada.

Tek godinama kasnije slavni snagator priznao je kako bi jedino u životu promijenio činjenicu što je svojim djelima povrijedio svoju obitelj.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Od ljeta 2015. godine glumac je u vezi s fizikalnom terapeutkinjom, 27 godina mlađom Heather Milligan.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!