Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Boravak u Australiji pretvorio se u noćnu moru: Pjevač se nakon 3 tjedna izolacije vratio kući, posebno emotivan bio je susret s djecom
Instagram

Ponovno zajedno

Boravak u Australiji pretvorio se u noćnu moru: Pjevač se nakon 3 tjedna izolacije vratio kući, posebno emotivan bio je susret s djecom

Robbie Williams posljednja tri tjedna proveo je u karanteni u Australiji.

Odlazak pjevača Robbieja Williamsa u Australiju pretvorio se u noćnu moru.

Naime, Robbie je tamo morao provesti posljednja tri tjedna u karanteni zbog koronavirusa, no vratio se kući, a emotivni susret s djecom dokumentirala je njegova supruga, britanska voditeljica Ayda Field na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Mar 28, 2020 at 2:06pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nakon tri tjedna, ponovno na okupu!!! Jako smo sretni što je tata kod kuće nakon što nas je razdvojila karantena", napisala je Ayda pored snimke na kojoj mu djeca trče u zagrljaj te govore koliko im je nedostajao.

Ni pjevač nije mogao sakriti suze, čime je dokazao da je daleko od macho frajera bez osjećaja kakvim ga je javnost često doživljavala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on Dec 21, 2019 at 9:57am PST

Njegov test na koronavirus pokazao se negativnim, no zbog tamošnjih pravila, glazbenik je morao odgoditi povratak kući te provesti određeno vrijeme u izolaciji.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!