Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Bivši suprug Jennifer Aniston ponovno viđen s nepoznatom djevojkom, a prisjetili smo se i njegovog 'mračnog' prekida s holivudskom frizerkom nakon 14 godina
www.profimedia.hr

Koja je to po redu?

Bivši suprug Jennifer Aniston ponovno viđen s nepoznatom djevojkom, a prisjetili smo se i njegovog 'mračnog' prekida s holivudskom frizerkom nakon 14 godina

Justin Theroux dosad je ostvario značajne uloge, no najviše medijske pažnje dobio je brakom s Jennifer Aniston.

48-godišnji američki glumac Justin Theroux poznat je i kao bivši suprug holivudske miljenice Jennifer Aniston.

Holivudski par počeo se viđati 2011. godine dok su radili na zajedničkom filmu "Wanderlust". U kolovozu 2012. godine Theroux je kleknuo, no par je s vjenčanjem pričekao 3 godine.

(FOTO: www.profimedia.hr)

I kad je cijeli svijet mislio kako je Aniston napokon pronašla sigurnu ljubavnu luku, par je u veljači 2018. godine potvrdio razvod, a šuškalo se o svakakvim razlozima. Kasnije se saznalo i kako su prekid uspjeli zataškati nekoliko mjeseci.

Tako se pričalo kako su Jennifer išle na živce njegove brojne ženske prijateljice, kako je Justinu smetala činjenica da ona ne želi djecu do toga da se par nikako nije mogao dogovoriti gdje će živjeti.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Koji god razlog bio, Justin je otad viđan u društvu različitih žena, iako s niti jednom nije potvrdio vezu. I tijekom nedavnog šopiga viđen je u ženskom društvu, no paparazzi su jedva prepoznali i njega uz kapu, sunčane naočale i masku, dok je i njegova prijateljica bila u sličnom izdanju.

(FOTO: www.profimedia.hr)

No vratimo se još nakratko u prošlost. Naime, Justin je prije Jennifer bio u 14-godišnjoj vezi s frizerkom Heidi Bivens, a par je prekinuo iste godine kada je on započeo vezu s Jennifer.

Navodno je Heidi prekid slomio srce u tisuću komada, a u jednom trenutku ona je pokušala i upozoriti Jennifer na njegov "slobodni duh", no očito bezuspješno.

Ni majka njegove bivše partnerice nije imala ništa lijepo za reći o glumcu. 

"Mojoj kćeri je slomio srce. On ima tu mračnu stranu da se uvijek poistovjeti s likovima koje igra te ne može odvojiti ono što je on privatno i što glumi. Stalno bi mijenjao svoja lica i postajao bi ti likovi koje je igrao", jednom je pirlikom otkrila te naglasila kako je sigurna da su prekinuli zbog Jennifer koju je nazvala "razaračicom domova".

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Mojoj je kćeri govorio kako će uskoro krenuti neki napisi o njemu i Jennifer, ali da to nije istina. Heidi se ubrzo iselila iz stana koji su dijelili 10 godina. Njihova je veza počela dok je on bio s mojom kćeri", zaključila je.

Neke su glasine vezane uz Justina bile i takve da je znao iskorištavati žene radi slave i novca te kako je to isto napravio Jennifer. No na kraju dana, to nitko ne može tvrditi sa sigurnošću, osim da on to javno prizna, što naravno da neće.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!