Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
10 mjeseci nakon prekida s Bradleyjem: Irinu Shayk osvojio serijski zavodnik lijepih i slavnih žena
www.profimedia.hr

Očito padaju na šarm

10 mjeseci nakon prekida s Bradleyjem: Irinu Shayk osvojio serijski zavodnik lijepih i slavnih žena

Deset mjeseci nakon prekida zaruka s Bradleyjem Cooperom, Irina Shayk viđena je s Vitom Schnabelom.

Ruska ljepotica Irina Shayk nedavno je viđena u New Yorku s bogatim trgovcem umjetnina i vlasnikom galerije Vitom Schnabelom.

Vito je u društvenim krugovima poznat i kao veliki zavodnik lijepih i poznatih žena, a prva među njima koja je "pala" bila je njemačka manekenka Heidi Klum s kojom je proveo nekoliko godina.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Novi par dan je proveo u šetnji New Yorkom unatoč pandemiji koronavirusa, a zatim su viđeni kako ulaze u njegov apartman na Manhattanu.

FOTOGRAFIJE PARA POGLEDAJTE OVDJE!

Drugim riječima, manekenka i trgovac prekršili su dva pravila ponašanja tijekom pandemije, no čini se kako je želja da provedu vrijeme zajedno veća i od nekih pravila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Nov 24, 2019 at 8:53am PST

Irina je s Vitom uhvaćena 10 mjeseci nakon prekida zaruka s ocem svoje kćeri Lee De Seine, Bradleyjem Cooperom.

"Dvoje odličnih ljudi ne moraju nužno biti dobar par. Život bez Bradleyja je nešto potpuno novo, jer nije lako naći balans između karijere i toga da sam sada samohrana majka. Vjerujte mi, postoje dani kada se ustanem i pomislim da nemam pojma što radim i da ću se raspasti", progovorila je za britanski Vogue Irina, iako i dalje nije otkrivala razloge prekida zaruka.

(FOTO: www.profimedia.hr)

S druge strane, Vito je nakon Heidi osvojio i glumicu Amber Heard, bivšu suprugu Johnnyja Deppa, no to nije dugo potrajalo, a u njegov je krevet već je uskočila nova ljepotica, Madalina Ghenea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on Mar 24, 2020 at 8:58am PDT

Instagram senzacija nije se odvajala od njega od travnja 2019. godine, a čini se kako je na njezino mjesto došla njezina puno poznatija kolegica, jer tko bi odoljeo Irini koju već godinama smatraju jednom od najljepših žena svijeta.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!