Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Duga povijest problema: Selena Gomez javno priznala da ima bipolarni poremećaj
www.profimedia.hr

Otkrila Miley Cyrus

Duga povijest problema: Selena Gomez javno priznala da ima bipolarni poremećaj

Selena Gomez priznala je kako je takvu dijagnozu otkrila tek nedavno, no ne plaši je se.

Tijekom live chata s kolegicom Miley Cyrus, pjevačica Selena Gomez otkrila je kako joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Cure su razgovarale u sklopu projekta "Bright Minded" koji ide na Instagramu njezine kolegice, a tijekom 20 minuta razgovora Selena je priznala kako joj je bipolarni poremećaj dijagnosticiran nedavno kada se dobrovoljno prijavila u kliniku za psihičke bolesti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Nov 5, 2019 at 1:01pm PST

"Tek sam tada shvatila da sam bipolarna. Kad sam dobila više informacija o stanju, to mi je jako pomoglo. Više me to ne plaši. Otkad sam to shvatila, dogurala sam daleko", otkrila je 27-godišnjakinja koja je oduvijek bila vrlo iskrena s miijunima svojih obožavatelja o svom mentalnom stanju.

Tako se ranije nekoliko puta povlačila s društvenih mreža kako bi se odmorila od svega, jer pati od depresije i napadaja anksioznosti, a stanju joj nije pomogao niti nimalo lijepi prekid s prvom velikom ljubavi, Justinom Bieberom.

O tome je često govorila u svojim pjesmama, a i u intervjuima je isticala kako je to bila i vrlo toksična veza koja joj je poljuljala samopouzdanje, što nikako nije bilo dobro za mladu djevojku poput nje i njezino stanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Jan 23, 2020 at 7:21pm PST

"I u mojoj obitelji postoje mentalni problemi, no nisam ranije imala pojma što je to. Ja sam iz Texasa, tamo se ne priča o takvim stvarima. Tamo se uvijek moraš praviti da si cool", jednom je prilikom izjavila Selena.

2017. godine pjevačica je prošla i transplantaciju bubrega, a već se godinama bori s lupusom, autoimunom bolešću koja uzrokuje sporadične upale zglobova, tetiva i drugog vezivnog tkiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Sep 23, 2018 at 4:37pm PDT

Kako je otkrila Miley, u izolaciji kuha i puno piše, što joj pomaže da se bolje nosi sa svime.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!