Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Kylie Jenner na Instagramu progovorila o seksualnim temama, a s jednom je izjavom šokirala fanove
www.profimedia.hr

hm, zanimljiv odabir

Kylie Jenner na Instagramu progovorila o seksualnim temama, a s jednom je izjavom šokirala fanove

S najboljom je frendicom Stassie razgovarala uživo na Instagramu, a na red su došle svakakve teme

Kylie Jenner trenutno u izolaciji povodom pandemije koronavirusa boravi sa svojom dvogodišnjom kćerkicom Stormi s kojom onda često i objavljuje Storyje na Instagramu. 

>>Definitivno smo sigurni kako će Kylie izgledati kada ostari. Sigurno niste primjećívali, ali ona je zapravo najsličnija mami Kris

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie � (@kyliejenner) Ožu 6, 2020 u 11:40 PST

 

Sada je odlučila napravit Live, a priključila joj se i najbolja frendica Stassie Karanikolaou. Pričale su o razno raznim temama, a jedna je od njih bila i majčinstvo. Kylie se osvrnula na svoju trudnoću: "Trudnoća nije šala. Ozbiljna je stvar i jako je teško. Zaista nisam trenutno spremna za to", rekla je Jennerica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) Ožu 4, 2020 u 10:32 PST

 

No to što nije spremna sada, ne znači da neće biti spremna u dogledno vrijeme zato što je priznala da želi u budućnosti imati sedmero djece

Nakon majčinstva, okrenule su se na malo sočnije teme, teme seksa. Naime, igrale su igru "Što bi radije" te je Kylie trebala odgovoriti na pitanje bi li radije imala partnera koji bi u krevetu cijelo vrijeme šutio ili imao čudan naglasak.

>>Je li ovo uopće realno? Kylie Jenner ima samo 22 godine, a kolekciju automobila u vrijednosti od skoro 100 milijuna kuna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie � (@kyliejenner) Ožu 31, 2020 u 4:48 PDT

 

"Radije bi da cijelo vrijeme šuti", rekla je Jennerica i iznenadila frendicu, ali i fanove koji su u dio s komentarima krenuli pisati kako nikako ne vole seks u tišini. 

"Ne bih mogla podnijeti čudan naglasak. Jedino bih pristala na to ako mu je taj naglasak prirodan", rekla je Jennerica što god joj to značilo. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!