Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Možda je kupila karijeru, no zaista je prekrasna: Kendall Jenner objavila video u leopard bikiniju kojim je već očarala milijune obožavatelja
Instagram

Treba ih podsjetiti

Možda je kupila karijeru, no zaista je prekrasna: Kendall Jenner objavila video u leopard bikiniju kojim je već očarala milijune obožavatelja

24-godišnja Kendall Jenner danas je najplaćeniji supermodel svijeta te najmanje umjetna sestra iz Kardashian-Jenner obitelji.

24-godišnja manekenka i reality zvijezda danas je jedna od najtraženijih u modnoj industriji.

Iako je potpuno jasno kako je karijeru kupila obiteljskim prezimenom, čime je lakše došla do dizajnera i poslovnih partnera, jedno se mora priznati - Kendall Jenner danas je prava ljepotica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Feb 29, 2020 at 9:23am PST

Također, možda na njoj nije sve majka priroda, iako nikada nije priznala da se dorađivala kod kirurga, no za razliku od svoje sestre Kylie Jenner i polusestara Kardashian, u tome nije pretjerivala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Dec 11, 2019 at 7:24pm PST

Zanosnu brinetu samo na Instagramu prati vojska od 126 milijuna obožavatelja, a Kendall se itekako trudi da ih svako malo nagradi nekom atraktivnom fotografijom ili videom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Nov 21, 2019 at 8:31am PST

Ovoga puta u Instagram pričama objavila je stari video sa snimanja kampanje u leopard bikiniju u kojem je još jednom dokazala zašto je najplaćeniji supermodel svijeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kennyvideo) on Mar 22, 2020 at 9:42am PDT

Oko te su se titule dugo lomila koplja da nije zaslužila, no ostavimo to sad po strani i priznajmo - Kendall zaista ima lice i tijelo supermodela!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!