Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Procurile poruke: Dok je ona bila trudna, suprug reperice Cardi B bivšu je doslovno molio za još jednu zajedničku noć
www.profimedia.hr

Dramaaaa

Procurile poruke: Dok je ona bila trudna, suprug reperice Cardi B bivšu je doslovno molio za još jednu zajedničku noć

Glazbenik Offset ponovno se našao u središtu seks-skandala zbog poruka koje je slao bivšoj djevojci, dok je njegova supruga Cardi B bila trudna.

Glazbeni par Cardi B i Offset imaju prilično turbulentu vezu i to zbog njegovog neprimjerenog ponašanja.

Par se počeo viđati početkom 2017. godine, a već krajem iste reper je kleknuo pred svoju izabranicu. Par se iste godine vjenčao u potpunoj tajnosti u svojoj spavaćoj sobi, a u ljeto 2018. godine kao kruna ljubavi stigla je kćerkica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, reperica je 5 mjeseci nakon toga na Instagramu potvrdila da su prekinuli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on Apr 15, 2020 at 12:39pm PDT

"Ja sam ta koja donosi odluke i nitko ih drugi ne donosi umjesto mene. Nisam htjela ići bračnom savjetniku. On je to predložio, no ja nisam htjela. Nema tog savjetnika koji bi promijenio moju odluku", rekla je tada bivša striptizeta, no brzo je suprugu oprostila brojne nevjere.

Offset navodno nije stao s avanturama ni dok je Cardi bila u visokoj trudnoći, pa je nekoliko dana prije rođenja kćrkice s nepoznatim ženama dogovarao seks u troje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on Feb 17, 2020 at 5:14pm PST

U porukama koje su izašle u javnost reper dogovara seks sa ženom pod imenom Summer Bunni i repericom Cuban Doll, a na Instagramu ih je objavila treća žena te tagirala Cardi kako bi ih vidjela. Reper se tada ponudio da im plati prijevoz zrakoplovom do Atlante kako bi proveo noć s njima, a one su pristale.

Sada se oglasila i reperova bivša djevojka Shya L'amour s kojom ima kćer Kaleu te javno podijelila poruke koje joj on slao u lipnju 2018. godine, točnije kada je već bio godinu dana u braku te dok mu je supruga bila trudna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shya L’amour � (@shya_lamour) on Dec 3, 2019 at 8:09am PST

Reper je bivšu djevojku tada molio da se posljednji put vide i imaju odnose, a kada ga je odbila, prestao je plaćati alimentaciju.

"Htjela sam se suzdržati od objavljivanja ovog razgovora, ali on i njegova ku*** nemaju poštovanja prema meni, iako sam ja srdačna i suosjećajna", napisala je Shya te poručila kako se ona ne igra s Bogom na taj način.

(FOTO: Instagram)

"Jedina stvar zbog koje se trebam viđati s oženjenim muškarcem je zbog naše kćeri", poručila je svom bivšem dečku preko poruka, a Cardi se još uvijek nije oglasila, iako je poznata po brutalnoj iskrenosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shya L’amour � (@shya_lamour) on Nov 1, 2019 at 7:40pm PDT

Upravo zato, mnogi očekuju nastavak ove drame...

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!