Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Milijarder i siromašna djevojka sa Sibira: Izvukao ju je iz zatvora kada je sa 16 dilala drogu, a onda je niknula ljubav
Instagram

filmska priča

Milijarder i siromašna djevojka sa Sibira: Izvukao ju je iz zatvora kada je sa 16 dilala drogu, a onda je niknula ljubav

Predivna Elena odrasla je u neimaštini, a kada je upala u probleme, u život joj je ušao čovjek nakon kojeg više ništa nije bilo isto

Ako na Instagramu pratite plavu ljepoticu Elenu Perminovu, upoznati se s lagodnim životom koji živi. Ima troje prekrasne djece, bajkovitu svakodnevnicu, luksuzne nekretnine, skopocjene automobile i supruga milijardera, no prošlost ove Ruskinje sve samo ne idealna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lena Perminova (@lenaperminova) Tra 18, 2020 u 6:23 PDT

Naime, kao dijete živjela je u Sibiru u nevjerojatnoj neimaštini, a onda je sa 16 godina napustila obiteljski dom te pronašla dečka s kojim je veoma brzo upala u probleme

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uhvatili su je kako dila drogu u jednom noćnom klubu nakon čega je završila u zatvoru. I ovdje zapravo započinje njezin sretni dio priče. Iz zatvora ju je izvukao njezin sadašnji suprug Lebedev, bivši KGB-ovac i milijarder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lena Perminova (@lenaperminova) Ožu 5, 2020 u 9:22 PST

Diler kojeg je Elena izdala prijetio joj je smrću, a u Rusiji ne postoji zaštita svjedoka pa je bila osuđena na 6 godina zatvora. Tada je nekako njezin otac došao do Lebedeva koji je tada radio na donošenju zakona o zaštiti svjedoka kao član parlamenta. 

Nekoliko godina nakon, između Elene i 27 godina starijeg milijardera niknula je ljubav, a od tada ga ona naziva svojim anđelom čuvarom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lena Perminova (@lenaperminova) Lip 4, 2019 u 7:34 PDT

Elena je danas jedna od ikona stila te je viđena na svakoj prestižnoj reviji. Završila je ekonomiju u Moskvi, a čak se i slikala za Playboy što su joj mnogi zamjerili iako je ona više puta istaknula da je nikada nije bilo sram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lena Perminova (@lenaperminova) Ožu 4, 2020 u 2:44 PST

 

Bračni par Lebedev definitivno je netipičan kada je riječ o financijama koje posjeduje. Supružnici se ne vole hvaliti svojim luksuznim životom, a najviše vole odlaziti na obiteljska putovanja. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!