Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Zvijezda serije 'Puna kuća' ide u zatvor: Dok je davala milijune da upiše kćeri na prestižni  fakultet, jedna od njih hvalila se kako joj nije do obrazovanja
www.profimedia.hr

Sve za razmaženu djecu

Zvijezda serije 'Puna kuća' ide u zatvor: Dok je davala milijune da upiše kćeri na prestižni fakultet, jedna od njih hvalila se kako joj nije do obrazovanja

Lori je sa suprugom, modnim dizajnerom Mossimom Giannullijem platila 3,4 milijuna kuna jednoj zakladi kako bi ona upisala njihove kćeri na Sveučilištu Južne Kalifornije.

Glumica Lori Loughlin najpoznatija je po ulozi lijepe Rebecce u hit-seriji "Puna kuća".

A poznata je i po skandalu davanja mita. Podsjetimo, Lori je sa suprugom, modnim dizajnerom Mossimom Giannullijem platila 3,4 milijuna kuna jednoj zakladi kako bi upisala njihove kćeri na Sveučilištu Južne Kalifornije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by olivia jade (@oliviajade) on Sep 19, 2018 at 12:54pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bračni par sada je izgubio bitku na sudu te su ih stigle ne tako malo kazne. Lori je dobila 2 mjeseca zatvora, njezin suprug pet, a oboje moraju platiti i po milijun kuna.

Iako je par u početku tvrdio kako nije kriv, na sudu su ipak sve priznali, što je bila pametna odluka, jer da nisu, zatvorska kazna mogla je dosezati i 20 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by olivia jade (@oliviajade) on Jan 8, 2018 at 12:49pm PST

Zanimljivo, dok su njihovi roditelji davali mito, jedna od njihovih kćeri Olivia Jade, koja je velika YouTube zvijezda, izjavljivala je kako joj nije pretjerano stalo do obrazovanja te kako više voli slobodu. Zbog tih se izjava našla na udaru žestokih kritika da je zauzela mjesto na fakultetu nekom studentu koji ga je uistinu zaslužio.

Osim Lori, još je jedna slavna glumica davali mito, a to je zvijezda serije "Očajne kućanice", Felicity Huffman. Ona je platila 15 tisuća dolara "dobrotvornih priloga" kako bi svojoj kćeri olakšala upis na fakultet, odnosno kako bi ona varala na prijemnom ispitu, jer bi ranije dobila pitanja.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!