Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Oteli ga prije 2 mjeseca i mučili: Reper se hvalio 'životom milijardera' zbog čega je postao meta, no uopće nije bio toliko bogat
Instagram

Imao samo 28 godina

Oteli ga prije 2 mjeseca i mučili: Reper se hvalio 'životom milijardera' zbog čega je postao meta, no uopće nije bio toliko bogat

28-godišnji Portugalac David Mota nestao je 15. ožujka, a navodno je otet ispred obiteljske kuće.

Reper David Mota, poznatiji kao Mota Jr, pronađen je mrtav nakon što je prije više od dva mjeseca prijavljen njegov nestanak.

28-godišnji Portugalac nestao je 15. ožujka, a navodno je otet ispred obiteljske kuće. Naime, prema iskazu njegove majke Filomene, reper je te noći dobio telefonski poziv da se spusti ispred kuće, pa se vjeruje kako su ga tada otela dva naoružana muškaraca s kapuljačama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by � Mota Jr � Pai Da Baixada � (@officialmotajr) on Mar 8, 2020 at 9:25am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njegova majka je nadalje istaknula kako je oko 2 ujutro primila poziv od susjeda je li njezin sin dobro, a tek je tada shvatila da ga nema u kući. Njegove papuče i šešir bili su ispred ulaza u zgradu, a u liftu je bilo mrlja od krvi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by � Mota Jr � Pai Da Baixada � (@officialmotajr) on Oct 23, 2019 at 10:24am PDT

Reper se obožavao hvaliti luskuznim načinom života na Instagramu, no prava je istina bila da i nije bio "milijarder" kako se predstavljao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by � Mota Jr � Pai Da Baixada � (@officialmotajr) on Oct 5, 2019 at 6:52am PDT

Policija je uvjerena kako su ga još uvijek nepoznati otmičari mučili kako bi im otkrio gdje se nalazi svo to njegovo bogatstvo. Otmičari su sutradan opljačkali njegovu obiteljsku kuću, a reperovo tijelo pronađeno je 50 kilometara dalje u šumovitom predjelu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by � Mota Jr � Pai Da Baixada � (@officialmotajr) on Jan 8, 2018 at 2:05pm PST

Istraga je u tijeku.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!