Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Slomio je srce Taylor Swift i Seleni Gomez, a obožavateljice su plakale za njim: Gdje je zgodni 'vukodlak’ kojeg je Hollywood odbacio?
Instagram

BIO JE GLAVNA PREMIJA

Slomio je srce Taylor Swift i Seleni Gomez, a obožavateljice su plakale za njim: Gdje je zgodni 'vukodlak’ kojeg je Hollywood odbacio?

Ne ide mu glatko kao njegovim kolegama.

Ako ste pogledali barem jedan film iz Sumrak sage, onda sigurno znate tko je Taylor Lautner, glumac koji je utjelovio divljeg Jacoba Blacka, čovjeka-vukodlaka.

I dok su njegove kolege ostvarile brojne uloge u poznatim filmovima nakon Sumrak sage, za Taylora daljnji poslovi nisu išli tako glatko.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako su mu na ljubavnom planu cvjetale ruže i to s Taylor Swift, Selenom Gomez, Ashley Benson i Lily Collins, Taylor je redao neuspjeh za neuspjehom što se tiče njegove glumačke karijere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Lautner (@taylorlautner) on Apr 9, 2019 at 9:04am PDT

Filmovi Traces i The Ridiculous 6 dobili su gotovo isključivo negativne kritike, a neki nezavisni filmovi u kojima se okušao nisu čak ni ugledali filmska platna. Prije dvije godine je igrao sporedne uloge u serijama Scream Queens i Cuckoo, a od tada je svoje vrijeme počeo trošiti na neke druge stvari kao što su sport i druženje s prijateljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Lautner (@taylorlautner) on Mar 22, 2020 at 10:27am PDT

Nakon brojnih poznatih kolegica, Taylor sada ljubi medicinsku sestru Tay Dome koja je glavna gošća na njegovom Instagram profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Lautner (@taylorlautner) on Mar 22, 2020 at 10:23pm PDT

Ako se želite podsjetiti kako zgodni Taylor izgleda u filmovima, to možete učiniti već večeras jer je na RTL-u u 20 sati na rasporedu Otmica u kojoj upravo on igra glavnu ulogu. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!