Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Prekidali su i mirili se, a svoju vezu čuvaju kao 'zmija noge': Slavni DJ i manekenka iznenadili rijetkom pojavom u javnosti
www.profimedia.hr

JESTE LI UOPĆE ZNALI DA SU ONI ZAJEDNO?

Prekidali su i mirili se, a svoju vezu čuvaju kao 'zmija noge': Slavni DJ i manekenka iznenadili rijetkom pojavom u javnosti

Par se gotovo nikada ne pojavljuje zajedno u javnosti, no čini se da je karantena učinila svoje pa su se prošetali zajedno sa svojim psom.


Calvin Harris, svjetski poznati DJ i mlada manekenka Aarika Wolf već su nekoliko godina u ozbiljnoj vezi. Unatoč tome, par se gotovo nikada ne pojavljuje zajedno u javnosti, no čini se da je karantena učinila svoje pa su se prošetali zajedno sa svojim psom. 

(FOTO: www.profimedia.hr)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj dvojac ni na svojim Instagram profilima nema nijednu zajedničku fotku, a njihovi se pratitelji s vremena vrijeme u komentarima zapitaju zašto je to tako, no još nikada nisu dobili odgovor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calvin Harris (@calvinharris) on Mar 5, 2020 at 12:04pm PST

Harris i Wolf upoznali su se 2014. godine kada je manekenka utjelovila jednu od uloga Harrisovom spotu za pjesmu 'Blame', a prvi put su prohodali 2015. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aarika Wolf (@aarikagerette) on Dec 23, 2019 at 8:47am PST

Njihov prvi pokušaj veze nije dugo potrajao jer su nakon svega par mjeseci prekinuli, točnije Harris je ostavio manekenku zbog pjevačice Taylor Swift. Swift i Harris su bili skupa otprilike godinu dana, a Harris je ponovno prohodao s Wolf u kolovozu 2017. godine.

Ipak, ni njihov drugi pokušaj nije dugo potrajao pa su se već prije kraja godine razišli. No čini se da ih je poslužila treća sreća jer su u ožujku 2018. prohodali po treći put i sada su službeno zajedno preko dvije godine. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!