Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Najmlađoj sestri Kardashian-Jenner obitelji odzvonilo:
Instagram

OPROŠTAJ OD STATUSA MILIJARDERKE

Najmlađoj sestri Kardashian-Jenner obitelji odzvonilo: "Služila se mrežom laži i umjetno je napuhala svoje bogatstvo"

Ovo nitko nije očekivao.

Kylie Jenner, najmlađa i najuspješnija sestra Kardashian-Jenner obitelji prošle je godine proglašena milijarderkom. Točnije, časopis Forbes joj je dao titulu najmlađe milijarderke na svijetu čime je prestigla i Marka Zuckerberga, osnivača Facebooka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie � (@kyliejenner) on May 26, 2020 at 12:02pm PDT

No, čini se da je njezina obitelj lažno 'pumpala' dojam bogatstva i bankovnog računa ove mlade beauty mogulice. Naime, kako piše Forbes, Kylie je prošle godine sklopila ugovor s ogromnom beauty kompanijom Coty koja je za milijardu i 200 milijuna dolara otkupila 51 posto njezinog brenda Kylie Cosmetics

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nedugo nakon, iz Cotyja su otkrili da brend zarađuje puno manje nego što je prikazano i da je interes za Kylie Cosmetics proizvode znatno manji nego se prikazuje u javnosti.
Prema posljednjim podacima i nakon utjecaja koronavirusa na poslovanje brenda, svi izračuni pokazuju da Kylie Jenner nije milijarderka te da joj je, nakon plaćanja poreza i svih ostalih davanja nakon sklopljenog posla s Cotyjem, od 1,2 milijarde ostalo 340 milijuna dolara.

 

Sama Kylie se oglasila na ove vijesti: "Kakvim se ja to vijestima budim. Mislila sam da ova stranica ima dobru reputaciju. Sve što vidim su brojne netočne tvrdnje i nedokazane pretpostavke. Nikada nisam tražila ovu titulu ili pokušala do nje doći lažima. Točka", napisala je i dodala u drugom tweetu: "Mogu nabrojati stotinu stvari koje su trenutno važnije od toga koliko ja novca imam."

 

Inače, samo proglašenje Kylie samoostvarenom milijarderkom izazvalo je nebrojeno mnogo kontroverzi i podsmijeha jer je opće poznato da se ništa od toga ne bi dogodilo da joj njezina obitelj nije dala ogroman početni kapital, a posebice brend ne bi bio niti približno uspješan da nije showa 'Keeping Up With Kardashians'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie � (@kyliejenner) on May 15, 2020 at 12:14pm PDT


Kylieno bogatstvo se trenutno procjenjuje na nešto manje od 900 milijuna dolara

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!