Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Svi su šokirani odabirom: Princezu Dianu u novom će filmu utjeloviti glumica poznata po jednako burnom ljubavnom životu
www.profimedia.hr

hoće li uspjeti u tome?

Svi su šokirani odabirom: Princezu Dianu u novom će filmu utjeloviti glumica poznata po jednako burnom ljubavnom životu

Nitko nije očekivao da će odabir pasti upravo na nju, a morat će se itekako potruditi kako bi uspjela utjeloviti jednu od najomiljenijih ličnosti iz javnog života ikada

Princeza Diana ostala je jedna od najomiljenijih osoba iz svijeta poznatih. Svoj je život posvetila pomaganju drugima, a njezina je tragična smrt i dalje neprežaljena. O njoj je napravljeno mnogo dokumentaraca, a sada će na filmska platna doći film "Spencer" koji će pratiti njezin život u trenutku kada je odlučila da ne može nastaviti brak s princom Charlesom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Princess Diana Spencer (@princesdianaa) Lip 11, 2020 u 10:53 PDT

 

Drama će se odvijati u samo tri dana za vrijeme njezinih posljednjih božićnih blagdana provedenih u Windsoru. No, ono što je šokiralo njezine obožavatelje je odabit glumice koja će ju utjeloviti. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, riječ je o Kristen Stewart koja je slavu stekla glumivši u "Sumrag sagi". Iako mnogima nije jasno kako je odabir pao upravo na nju, redatelj Pablo Larrain smatra da Stewart posjeduje sve bitne karakteristike koje su važne u prikazivanju princeze. Snimanje će krenuti 2021., a već sada je sigurni da će finalni proizvod biti potpuni hit.

>>Princ Harry o mami Lady Diani: 'Sve što radim me podsjeća na nju. Teško je pratiti njezin put'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kristen StewART (@hikristenstewart) Svi 24, 2020 u 8:06 PDT

 

Diana i Charles se nikada nisu vjenčali iz ljubavi. On je bio zaljubljen u Camillu Parker Bowles, a Diana je od prvoga dana u tom braku bila nesretna. Iako su zajedno dobili dvoje djece, nije se mnogo promijenilo. 

Pri samom kraju braka s Charlesom kada rastava još nije bila zakonski okončana, ali je par živio razdvojenim životima, Diana se upustila u niz ljubavnih veza koje su smetale kraljici Elizabeti. 

>>Dok je bila trudna s Harryjem, princeza Diana je od Charlesa skrivala veliku tajnu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Princess Diana Spencer (@princesdianaa) Lip 8, 2020 u 11:02 PDT

 

Posljednji Dianin ljubavnik bio je Dodi Fayed, egipatski nasljednik koji je obožavao luksuzan život. Njih dvoje su zajedno i poginuli u stravičnoj prometnoj nesreći u Parizu 1997. koja je i danas ostala prava enigma. 

Zbog kraljičine loše reakcije na tragediju, brojni su je građani prestali voljeti te joj dan danas zamjeraju, a upravo su se zato počela rađati nagađanja da je upravo ona kriva za Dianinu smrt. Njezin je sprovod gledalo dvije milijardi ljudi diljem svijeta, a dvije je tisuće njih prisustvovalo ceremoniji na Westminster Abbeyu. 

>>Kraljica Elizabeta II. danas slavi 94. rođendan: Neočekivano je postala nasljednica prijestolja, a mnogi je krive za smrt princeze Diane

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Princess Diana Spencer (@princesdianaa) Svi 22, 2020 u 11:19 PDT

 

Mnogo se Dianine osobnosti danas vidi u njezinom sinu, princu Harryju, koji se odrekao svih kraljevskih privilegija i sa suprugom Meghan otišao živjeti u SAD.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Princess Diana Spencer (@princesdianaa) Svi 30, 2020 u 10:53 PDT

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!