Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Preminuo Carl Reiner, legenda holivudskih komedija: Imao je samo 21 godinu kada se vjenčao pjevačicom s kojom je u braku proveo 64 godine do njezine smrti
www.profimedia.hr

Još jedna celebrity smrt

Preminuo Carl Reiner, legenda holivudskih komedija: Imao je samo 21 godinu kada se vjenčao pjevačicom s kojom je u braku proveo 64 godine do njezine smrti

Glumac je preminuo u svom domu na Beverly Hillsu i to prirodnom smrću u krugu obitelji.

Legenda holivudskih komedija Carl Reiner preminuo je u 98. godini.

Kako prenose strani mediji, glumac je preminuo u svom domu na Beverly Hillsu i to prirodnom smrću u krugu obitelji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Reiner je bio producent, redatelj i glumac, a dobitnik je čak devet Emmyja. Njegova je karijera trajala nevjerojatnih sedam desetljeća. 

(FOTO: www,profimedia.hr)

Reiner se pojavio u brojnim popularnim serijama, a publika ga pamti i iz kino-hitova "Oceanovih 11, 12 i 13".

Rođen je 1922. godine, bio je sin židovskih imigranata u SAD, a služio je u američkim zračnim snagama tijekom Drugog svjetskog rata. 

(FOTO: www.profimedia.hr)

Do posljednjih godina života bio je veliki protivnik američkog predsjednika Donalda Trumpa kojeg je često javno kritizirao zbog stavova.

Iza sebe je ostavio troje djece, Roba, Annie i Lucasa, a Rob je također poznati filmaš koji je zaslužan za filmove poput "When Harry Met Sally", "Stand By Me" i "This Is Spinal Tap".

Od prosinca 1943. godine bio je u braku s pjevačicom Estelle Lebost. Brak im je trajao 64 godine,  a prekinula ga je njezina smrt 2008. godine. U vrijeme vjenčanja on je imao 21 godinu, a ona 29. Umrla je u 95. godini.

Počivao u miru!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!