Ostani doma
Zvijezde / Strane zvijezde
Redatelji su ju 'tjerali' da jede, a sada ne prestaje mršavjeti: Ovo je tajna drastičnog gubitka kilograma slavne glumice
Instagram

Otkrivamo o čemu se radi

Redatelji su ju 'tjerali' da jede, a sada ne prestaje mršavjeti: Ovo je tajna drastičnog gubitka kilograma slavne glumice

Rebel Wilson posljednjih mjeseci oduševljava svijet svojom fizičkom transformacijom.

Ono što je Khloe Kardashian bila nekada, to je sada glumica i komičarka Rebel Wilson.

Nakon bolnog razvoda od košarkaša Lamara Odoma, reality zvijezda Khloe Kardashian tugu i bijes liječila je u teretani. To je donijelo itekakve rezultate, jer se Khloe u potpunosti fizički transformirala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on May 8, 2020 at 1:49pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na stranu to što je lice dovela do neprepoznatljivosti zbog opsjednutosti plastičnom kirurgijom, no jedno joj morate priznati - tijelo je dovela do usijanja te zaista izgleda fantastično. Zbog svoje odlučnosti i činjenice da nije dopustila da ju ljubavni brodolom slomi, Khloe je postala inspiracija ženama diljem svijeta.

>> Od ružnog do najumjetnijeg pačeta obitelji: Khloe Kardashian na posljednjoj fotki opet ima 'novo' lice 

Posljednjih tjedana to je 40-godišnja Rebel koja je još krajem prošle godine odlučila u potpunosti promijeniti život te se početi zdravo hraniti i svakodnevno vježbati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on Jun 21, 2020 at 10:22pm PDT

>> Rebel Wilson bila je jedna od krupnijih holivudskih glumica i ponosna na to, a onda je drastično promijenila navike te skinula poveći broj kilograma

Jedna od najpoznatijih holivudskih bucki ni dan danas ne odustaje od svog cilja, a dosad je izgubila nešto više od 20 kilograma.

Zvijezda filma "Pitch Perfect" priznala je kako su ju redatelji plaćali da bude krupnija, no unatoč tome, odlučila je da je zdravlje bitnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on Jun 22, 2020 at 10:39pm PDT

>> Holivudski redatelji plaćali su joj da bude bucmasta, no ona je posljednjih mjeseci skinula 18 kilograma te izgleda fantastično

"Imala sam posao na kojem su mi plaćali puno novaca da ostanem krupnija i takve stvari vam mogu zeznuti stvari u glavi. U ožujku sam proslavila 40. rođendan i pomislila da će ovo biti godina u kojoj ću se koncentrirati na vlastitu zdravstvenu dobrobit. Nije da želim izgubiti kilograme i doći do određenog broja. Više je od toga. Mentalno se suočavam s razlogom zašto sam se prejedala", otkrila je slavna Australka.

Sada je otkriveno i kojom je metodom Rebel uspjela skinuti kilograme. Prema nekim izvorima, Wilson je odlučila zdravije živjeti nakon posjete luksuznom medicinskom i detox centru VivaMayr. Dok je bila tamo, upoznala se s Mayr metodom, specijaliziranim dijetnim planom koji joj je omogućio zavidne rezultate u kratkom roku.

(FOTO: www.profimedia.hr)

Mayrova metoda pomaže korisnicima da iz prehrane potpuno uklone grickalice, smanje unos glutena i mliječnih proizvoda te promijene način na koji žvaču hranu. Također, prehrana se uglavnom bazira na svježoj ribi i puno povrća.

Drugim riječima, u ovoj metodi mršavljenja nije bitna samo hrana, već se ljude uči da žvaču vrlo sporo te čak i da broje koliko puta to rade. Ovakav pristup pridonosi boljoj probavi te navodno smanjuje nadutost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on Jun 15, 2020 at 10:19pm PDT

Možda ova metoda ne bi funkcionirala na svima, no na Rebel itekako funckionira, jer komičarka nikada nije izgledala sretnije i zdravije.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!